RuslanaF
RuslanaF
Новачок
Відгуки RuslanaF
Коментарі RuslanaF
Отримано лайків
1 Like
RuslanaF

Purina One Mini

Вже деякий час тестуємо новий корм, і я точно моду сказати, що мій песик задоволений. Моя чіхуашечка дуже перебірлива в плані корму, будь який їсти не буде. А ось цей з першого разу з’їдає з великим апетитом та задоволенням. Особисто мені дуже сподобався запах, як на мене він дуже приємний, не хімозний. Також сподобався склад, це по суті цілком унормований раціон для маленького песика з всіма необхідними вітамінами та мікроелементами. Також дуже порадувало розмір самих гранул, вони надзвичайно маленькі, ідеально підходять для маленького ротика чих-чиха. Мені навіть здається, що вона стала більш активна. Не має ніяких проблем з травленням. Також дуже апетитно виглядає вологий корм. Має, ну такі хороші кусочки мяска, овочі та підливку. Виглядає це дуже смачно. Песик задоволений новими смаколиками, в подальшому будемо купувати цей корм і надалі. Рекомендую спробувати всім хто має чотирьох лапих малюків, корм дійсно заслуговує уваги.
У відгука 0 коментарів
RuslanaF
Песик продовжує їсти корм. Їй дуже навіть подобається. Вона постійно активна, бігає та грається. Розладів від нового корму не було. Загалом ми задоволені. Ще й пощастило виграти в інстаграмі шість тубусів корму, хватить на довго)
У відгука 0 коментарів
RuslanaF
Продовжуєм тестувати новий корм. Песику подобається, продовжує їсти. Окрім хорошо складу та приємного запаху, хочеться також відмітити розмір гранул. Вони невеличкі, це також додає зручності песику при його вживанні. Також варто зазначити, що і упаковка в якій зберігається корм також зручна, тубус закоиваться щільно, завдяки чому корм не вивітрюється. В поведінці песика ніяких відхилень не спостерігаю. Активна, грається та бігає. Розладів шлунку не було, апетит хороший. Загалом я та песик тестуванню залишились довольні.
У відгука 0 коментарів
RuslanaF
⠀ ⠀Взагалі про новий корм Opti meal Privilege для маленьких песиків, я дізналась з реклами в журналі, і він мене одразу зацікавив. А через декілька днів на сервісі Na-proby побачила, що можна подати заявку на участь у тестуванні цього корму. І нас з Бебосіком вибрали експертами для тестування. Звичайно головним експертом був мій песик, а я просто помічником. ⠀ ⠀Opti meal Privilege, це беззерновиц повнораціонний сухий корм для дорослих песиків мініатюрних та малих порід з високим вмістом ягнятини. ⠀ ⠀Що ж нам обіцяє виробник?Зазначається, що до його складу входить унікальний мікс з корисних трав, ягід, добірних м’ясних інгредієнтів та пребіотиків. Все це створює щоденний природний захист імунітету собаки. Високий вміст ягід та овочів забезпечить організм собаки природним джерелом вітамінів та рослинної клітковини, що значно покращить роботу травної системи та здоров’я кишківника. Високий вміст овочів запобігатиме розвитку цукрового діабету, а також збереже здорову струнку статуру вашого собаки. Що ж, судячи з опису корм не тільки смачний, а й корисний. ⠀ ⠀Взагалі, мій Бебосікдо їжа привередлива. Будь-який корм вона не їсть. А цей корм їй сподобався одразу. Хоча пахне він дійсно приємно. Вона його з задоволенням їсть. Ніяких негативних наслідків від вживання нового корму немає. Песик активний, розладу шлунку не було, в туалетик ходить як завжди. ⠀ ⠀Дякуєм сервісу na proby за можливість тестувати нові продукты . Ну і Бебосик дякує за новий корм. ⠀ ⠀
У відгука 0 коментарів