Marina90
Marina90
Експерт
Відгуки Marina90
Коментарі Marina90
Отримано лайків
8 Like
Marina90

Топікрем ультра зволожуюча емульсія

Дякую #naprobuua за змогу спробувати Топікрем ультра зволожуючу емульсію для тіла. Емульсія гарно та тривало зволожує дуже суху мою шкіру рук, досить швидко впитується шкірою та немає відчуття липкості після нанесення, що для мене дуже важливо. Приємний та не різкий запах, гіпоалергенний-можна використовувати всією родиною. З мінусів: емульсія -рідка, при легкому натиску на флакон, виливається більше об‘єму, ніж потрібно. Емульсія європейського виробника- Франція, що викликає довіру в якості продукту)))
У відгука 0 коментарів
Бактобліс
00:30 03.12.2021
Marina90

Знову тестуємо

Ось вже в третє будемо використовувати таблетки Бактобліс, моя донечка з радістю ість ці чудо-таблеточки, адже вони з полуничним чудовим смаком)))які мають у саоєму складі корисний пробіотик. І на останок, Арінка після двох курсів Бактоблісом вже менше хворіє та має змогу відвідувати садочок, надіюсь так і надалі буде….
У відгука 0 коментарів
Marina90

Будемо тестити кремчик

Дякую за можливіть ще спробувати Топікрем)Раніше ,років 8-м тому користувалась Топікрем зволожуючою емульсією, упакування з того часу не змінилось-якісне, виробник- Франція, внушає довіру. Термін крему-відмінний до 2024р. Запах став більш приєний, консистенція також, але загалом….будемо тестити ….
У відгука 0 коментарів
Бактобліс
13:19 26.08.2021
Marina90

Закінчили перший етап тестування

Протестувавши препарат Бактобліс, однозначно скажу, що для моєі донечки смак- відіграє важливу роль в прийому будь-яких лікарських засобів, а Бактобліс дуже смачний з полуничним смаком. Маю велику надію, що після курсу прийому Бактобліс організм малечі буде більш стійким до сезонних захворювань. Зручне застосування препарату, всього 1таблетка на добу. Чекаємо на наступне тестування)
У відгука 0 коментарів
Бактобліс
02:28 29.07.2021
Marina90

Знову Бактобліс)

Завдяки сайту, нам пощастило безкоштовно протестувати препарат Бактобліс. Склад препарату досить непоганий, але є певний мінус, що зберігається в холодильнику-певні незручності. Складає досить позитивні враження те, що гарний склад та має смак полуниці, не доведеться вмовляти дитину, щоб розсмоктати препарат Бактобліс. Будемо тестувати, адже на даний час малеча знову хворіє, згодом напишемо своі враження)
У відгука 3 коментарі