Alina_li
Alina_li
Експерт - Блогер
Відгуки Alina_li
Коментарі Alina_li
Отримано лайків
15 Like
Alina_li

Висновки тестування

Ось і закінчилось моє тестування киселів від бренду dr. OETKER!

Киселі ми полюбляємо усією родиною, але раніше купляли бренду Мрія або у брікетах. Після цього тестування залишилась дуже задоволеною смаком класичних киселів dr. Oetker, тож напевно будемо їх купляти і надалі.

Щодо швидкорозчинних киселів маю певні сумніви, але вони точно стануть в нагоді тим, хто у дорозі або живе у швидкому темпі - тож цей варіант має право на існування, але не в моєму випадку.
У відгука 0 коментарів
Alina_li

Розчинний кисіль dr. Oetker

Наразі вже пройшло достатньо часу з початку тестування - тож я вже встигла спробувати усі смаки розчинних киселів, а саме: полуниця, малина та лісові ягоди. Цей продукт смакувала вперше, маю досить змішані враження. По-перше, для досягнення потрібної консистенції доводиться додавати декілька іншу кількість води ніж зазначено на упаковці (десь більше, десь менше, залежить від смаку). По-друге, досить несподіване рішення - додавання сублімованих ягід. З одного богу це непогано, але з іншого я більш полюбляю рівномірну консистенцію киселю. По-третє, смак - він мені здався занадто хімозним. Звичайно його можно вживати, але я все ж таки більш полюбляю більш природній смак.

Тож, я можу сказати, що цей продукт мені не дуже сподобався. Його звичайно можно використовувати, і приготування займає менше часу, але класичний варіант мені більш до вподоби.
У відгука 0 коментарів
Alina_li

Ось і закінчився мій місяць тестування пробіотиків Ентерол Імуно

Пляшечка повністю пуста, а це ознака того, що тестування скінчилось. Одразу скажу, продуктом задоволена. Пробіотик приймала вранці після їжі(намагалась робити це в однаковий час кожен день). Із зауважень - в мене є питання до пляшечки, а саме до її кольору, бо вона не затемнена - а у інструкції рекомендовано зберігати капсули у темному місці. Також самі капсули трохи завеликі, але це не дуже критично.

За результатами тестування маю чудовий стан, почуваюсь легко, шкіра без висипань (хоча інколи маю до цього схильність). Щодо імунітету не можу обʼєктивно оцінити цю властивість, бо за місяць я все ж таки захворіла через малечу. Протягом всього тестування малий був на ГВ, жодних змін у погану сторону у малюка не відзначила, тож дитині Ентерол Імуно точно не завадив.

В цілому цим пробіотиком дуже задоволена, тому що зміни у самопочутті на кращу сторону точно помітила. До тестування я вже була давно знайома з цією торгівельною маркою, та довіряла її продуктам - тестування додало впевненості ще більше. Рекомендую!
У відгука 0 коментарів
Alina_li

Отримала тестувальний набір dr. Oetker

Отримала сьогодні тестувальний набір киселів від dr. Oetker! В наборі було 4 види класичних киселів і 3 нових для мене пакетиків швидкорозчинних киселів у чашці (зі смаком суниці, малини та суміші ягід). Дуже цікаво спробувати їх, тип паче прочла, що в киселі мають бути шматочки ягід)
У відгука 0 коментарів
Alina_li

Пробіотики і ГВ

Вже 2 тижні я приймаю пробіотики Ентерол Імуно. До рішення взяти участь у тестуванні я прийшла у зв'язку з нещодавньою вагітністю і наразі вже грудному вигодовуванні. Тому що для організму це великий стрес – хотілося б підтримати його та відновити природний баланс.

Хочу відразу зазначити, що я вивчила кілька досліджень американських інститутів, у яких йдеться про те, що «пробіотики не потрапляють безпосередньо до дитини, але сприятливо впливають на здоров'я мами, що покращує склад грудного молока». У ще одному дослідженні йшлося про те, що прийом пробіотиків запобігає і допомагає позбутися проявів маститу.

Тому прийом пробіотиків благотворно впливає на грудне вигодовування, а також здоров'я мами та дитини. Зі свого боку, хочу додати, що жодної негативної реакції в свого малюка с початку прийому пробіотиків я не відзначила.
У відгука 8 коментарів