Танюша35
Танюша35
Знавець
Відгуки Танюша35
Коментарі Танюша35
Отримано лайків
20 Like
Танюша35

Nestogen 3

Протестували з Владусіком суміш і готові ділитися результатом!
І мама і малюк дуууже задоволені тестуванням! Владік вживав суміш між основними прийомами їжі що дуже допомагало на вулиці і в гостях, і у всіляких життєвих моментах.Тепер тільки Nestogen 3!!! І як ми раніше без нього обходилися?! Всім рекомендуємо!!! І животик в порядку і мама спокійна!Дякуємо!!!
У відгука 0 коментарів
Танюша35

Про подарунок за активність -Pampers Active Baby!

Всім доброго дня!Хочу поділитися враженнями щодо оновлених підгузків Pampers Active Baby!
Почну спочатку: ми перепробували все,точніше все що продавалося на полицях в магазинах та супермаркетах нашого міста з підгузок.Чому?Хотілося обрати для нашої довгоочікуваної крихітки дівчинки найкраще!(Маємо 2 хлопчиків перед дівчинкою:)) з ними якось було легше)Я вела щоденник де описувала для себе всі марки підгузок всі + та -.Були навіть такі ситуації що краще б ми не купували деякі з виробників підгузок бо ой як важко вирівнювати ситуацію з попрілостями!!!
Відповідь одна і вона категорична для нашої сім`ї так як з підгузками маємо справу з далекого 2005року -ЛІНІЙКА Pampers найкраща серед підгузок!!!Легесенькі!Тонесенькі!Найприємніші серед усіх!!!
Щодо оновлених Pampers Active Baby то: як для нас Ще легші!Ще тонші!Ще приємніші!!!
Якби мене запитали які підгузки обрати? Тільки Pampers Active Baby!!!
Величезна подяка виробникам Pampers!!!!
Безмежне спасибі сайту naprobu.ua за можливість протестувати!!!
І ще одна приємність для нас! Ця подарункова упаковка оновлених Pampers-active-baby стала останньою в житті нашої донечки!Тепер ми дружимо з горщиком!Нам 1.9)))
У відгука 2 коментарі
Танюша35

Желфікс

Малинка 2019.
Всім раджу консервувати з Желфікс.
Ніколи не думала що консервувати може бути так просто,легко і швидко...
#naprobuua #naprobudroetker #желфіксоеткер
У відгука 7 коментарів
Танюша35

Желфікс

Урааа!Я стала одним із 300 експертів,які беруть участь у тестуванні "Желфікс".
Незабаром буду готувати вареннячко з малинки з Желфікс і звичайно ж поділюся враженнями...
#naprobuua #naprobudroetker #желфіксоеткер
У відгука 4 коментарів
Танюша35
Доброговсім вечора!!!Щойно побачила новий проект і відразу ж подала заявку на участь!Дуже -дуже- дуже сильно хочу попасти в десятку учасників тестування варильної поверхні SenseBoil® від Electrolux!!!! У нас велика сімейка 5 чоловік.2.5 років назад придбали будинок.Зробили косметичний ремонт і швиденько перебралися щоб не платити за орендоване житло.В кухні навести лад змогли зовсім трошки на більше забракло коштів,а тут ще й дізналися про те що в сім`ї скоро з`явиться дуже бажана донечка (так її хотіли що два хлопчики спочатку народили:)))...Минулого літа добудували кухню щоб була більша бо нас багато.Цього літа незабаром плануємо швиденько зробити в кухні ремонт.Плита старенька дісталась від колишніх господарів, вже і не знаю як від неї здихатися:))А як побачила цей новий проект.Зрозуміла що це саме те про що я мріяла!!!!Нова варильна поверхня SenseBoil® від Electrolux на новій кухні це максимум задоволення що можна отримати від приготування іжі!!!!!!Адже на кухні я проводжу ну дуууже багато часу!!! Зі свого боку обіцяю вивчити варильну поверхну і зробити максимум коментарів та відео!!!!!З нетерпінням чекаю список учасників!!!
У відгука 0 коментарів