yulia_severyn
yulia_severyn
Новачок
Відгуки yulia_severyn
Коментарі yulia_severyn
Отримано лайків
0 Like
yulia_severyn
Вот и вторая неделя нашего тестирования данного корма заканчивается и хочу сказать что мы довольны! Корм отличнейший! Рекомендую однозначно! Собака активна, шерсть стала лучше даже. Никаких аллергических реакций или проблем с желудком у нас не было. Очень удобный тубус! Корм постоянно герметично закрыт. Удобно хранить. Размер корма идеален для маленьких собак. Нету резкого запаха как у дешевых кормов. Состав отличный! Очень рада знакомству с данным кормом. Теперь будем покупать только такой! Наша собака ест его с огромным удовольствие!
У відгука 0 коментарів
yulia_severyn
Наша Джемма с новым полюбившимся лакомством))))
У відгука 0 коментарів
yulia_severyn
Сьогодні рівно тиждень як ми почали тестувати суперпреміальний корм для мініатюрних порід собак Opti Meal Privilege і я вже можу поділитися своїми враженнями. Корм ми давали по рекомендаціям що вказані на коробці, весь тиждень наша Джемма їла тільки його. Собака їсть корм з великим задоволенням. Очедивно смакові властивості чудові)))) Ніяких алергічних реакцій чи несприйняття шлунком корму не смостерігалось .Все супер! На мій погляд собака стала активніша, навіть покращився вигляд шерсті. Вона стала якась блискучіша і приємніша на дотик. Але ще я помітила що після їжі собака стала пити більше води ніж після того корму що ми давали раніше (Royal Canin). В результаті і до туалету стала бігати набагато частіше. Але кормом ми задоволені і продовжуватимемо годувати ним і далі нашу улюбленицю.
У відгука 0 коментарів
yulia_severyn
Отримали і ми свій набір суперпреміального корму для мініатюрних порід собак "Optimeal"! Перші враження від корму позитивні! Наша красуня одразу з великим задоволенням почала його їсти. Дуже зручне пакування, корм завжди герметично запакований. Запах теж гарний. Немає спецефічного запаху як у кормів що продаються у масмаркетах. Дуже проста інструкція! Все чітко і ясно! Подивимось як буде почувати сама наша собака після декількох днів годування даним кормом. До наступного звіту!))))
У відгука 3 коментарі