Федір Кійко
Федір Кійко
Знавець
Відгуки Федір Кійко
Коментарі Федір Кійко
Отримано лайків
2 Like
Федір Кійко

HELL STRONG FOCUS, HELL STRONG ЧЕРВОНИЙ ВИНОГРАД, HELL STRONG ЯБЛУКО

Спробував інші три смаки енергетика Hell. Hell STRONG FOCUS бадьорить значно ефективніше не тільки за рахунок збільшеного вмісту кофеїну, а і за рахунок більш вираженої кислинки. З усіх чотирьох саме він сподобався мені найбільше) HELL STRONG ЧЕРВОНИЙ ВИНОГРАД як на мене, майже не відрізняється від HELL STRONG FOCUS, смак винограду зовсім не відчувається) А ось HELL STRONG ЯБЛУКО має доволі виражений смак яблучного соку, теж непоганий напій) У цілому, всі енергетики смачні та роблять свою роботу. За час тестування я змінив своє ставлення до цих напоїв, купуватиму їх час від часу, особливо коли потрібно довго працювати)
У відгука 0 коментарів
Федір Кійко

Hell Classic

Отримав на пробу енергетики Hell. В умовах карантину та віддаленої роботи це тестування дуже допоможе! У першу чергу дуже порадував "кейс" з бляшанками - зручний та ефектний, за це звісно плюс) Вирішив тестувати енергетики по черзі та почав з класичного. Приємний смак та запах, середньогазований. Та окрім того, що це смачний напій, він також непогано бадьорить. Звісно це дуже індивідуальна річ, але особисто я відчув прилив сил на кілька годин. Отже Hell Classic цілком достойний енергетик, рекомендуватиму його друзям)
У відгука 2 коментарі
Федір Кійко

Ягідна гранола AXA

Тепер прийшла черга граноли ягідної. Знову ж таки прекрасний дизайн упаковки, однак у цьому випадку не можу сказати що зображення відповідає вмісту( Можливо це тільки мені попалася така упаковка, але ягід реально мало. Тим не менш, ягідна гранола мені сподобалася більше, ніж горіхова. Вона більш легка - для літа супер варіант! Хоч ягоди попадаются рідко, вони дуже смачні, власне, тому і хотілося би їх побільше). Незважаючи що я не всім задоволений, ставлю цьому сухому сніданку теж 9.5 з 10, з надією, що колись ягід тут буде стільки ж, скільки горіхів у попередній гранолі)
У відгука 1 коментар
Федір Кійко

Горіхова гранола AXA

Ось уже два тижні я тестую граноли від AXA і спочатку хотів би розповісти про гранолу горіхову. Одразу в очі кидається класна коробка з дуже апетитним зображенням вмісту) І те, що ця ілюстрація абсолютно відповідає істині, дуже радує) Цей сухий сніданок ДУЖЕ ситний, за рахунок меду і горіхів. Я взагалі, коли вперше пробував гранолу, не розрахував порцію і прийшлось доїдати пізніше. У пачці дуже багато горіхів, як на мене, ще трішки і було б уже забагато) Власне гранолу я їв з молоком, получається солоко, горіхово і ситно. Якщо просто заливати молоком і одразу їсти, то сухий сніданок довго залишається хрустким. Також пробував заливати молоком та залишати приблизно на годину. В такому випадку гранола перетворюється практично на вівсянку з горіхами, що насправді теж вийшло смачно. Сміливо ставлю цій гранолі 9,5 балів з 10 і рекомендую всім друзям і знайомим!)
У відгука 4 коментарів
Федір Кійко
Знову виручає сестра, дякую їй)
У відгука 0 коментарів