Олена Зінов'єва
Олена Зінов'єва
Знавець
Відгуки Олена Зінов'єва
Коментарі Олена Зінов'єва
Отримано лайків
10 Like
Олена Зінов'єва

Аудіоказки українською

Нарешті дочекалися нових тестувань. Ви обіцяли нас дивувати ,дякуємо. Це тестування буде неймовірно цікавим ,дуже хочеться подивитись як дитинка сприйме такі казки ,бо поки слухаємо тіки мамині казочки . Дякуємо і дуже чекаємо на відбір
У відгука 0 коментарів
Олена Зінов'єва

Dr. Oetker,що Ти з нами робиш???)

Дівчата ,зізнаюсь честно ,я стала трохи " помєшана" на продукції від бренда dr. Oetker..сьогодні я скупила пів полиці в магазині з даною продукцією- це какао темне,пудінг,кориця,кукурудзяний крохмаль,
крем,желатин,гарячий шоколад з різними смаками, дріжджі,ванілін рідкий ( дуже сподобався) ,розпушувач тіста,цукрова пудра, Творопыш, Тірамісу,загусник для сметани та слівок,глазур....стіки грошей відвалила ,але це все не зря...бо сьогодні в нас здібні пірожечки в тісто яких я додала дріжджів і ванілін,а в начинку із яблук ,корицю . Вийшли дуже смачні і пахучі.
Робила за таким рецептом : 2 ч.л дріжджів від dr.oetker,молоко 1 склянка,цукор 4 ст л,яйця 3 шт,сіль,олія 3 ст л і мука приблизно 3 ст і ваніль .
У відгука 7 коментарів
Олена Зінов'єва

Ванильная эссенция ,горячий шоколад и кексы

Доброго дня !! В нас на обід сьогодні кекси ! В тісто замість какао додала гарячий шоколад від Dr. Oetker з класичним смаком ,також трохи додала ванільного екстракту ...дівчата ,який стояв запах випічки ..це просто бомба ...а на смак кекси вийшли такі шоколадні шоколадні ..насичені.
Формочки просто суперові,я давно мріяла їх купити ,але все якось обходилась без них...а тепер вони мої помічниці на кухні ..я в них і запіканку,і кекси ,і кекси з курячого філе з сиром. все таке смачненьке. Дякую за можливість тестувати .
У відгука 0 коментарів
Олена Зінов'єва

Творопиш від Dr. Oetker

Всім привіт . Хоч я вже і писала відгук про суху суміш для сирників чи запіканки Творопиш,але напишу щє....чоловік мій дуже поважає на вечерю сирники,або сирну запіканку ..він був у захваті від смаку сирної запіканки з Творопиш від dr. Oetker ..тому приніс ,щє один пакет Творопиш з магазину для нової запіканки.
Але я вирішила трохи додати фарб у випічку і приготувала сирну запіканку з гарбузово - апельсиновим желе.
Для приготування сирника я використовувала рецепт який вказано на упаковці . Все чітко дотримуючись норм.
Для приготування желе я спочатку запікала тикву в духовці.
Для желе ,я купила пакетік Желе для торта від Dr. Oetker.
Желе для торта має порошкообразну форму. Для приготування необхідно змішати вміст упаковки с 250 гр воды, сока чи сиропа, и поставити на вогонь, після закипання варити 1 хв. В мене був сік апельсина . За смаком можно додати цукор . Я не додавала ,бо гарбуз солодкий.
Печерний гарбуз перебила на блендер ,змішала з соком і вилила вміст на готовий сирник і в холодильник.
Вийшло красиво і дуже смачно ,а головне корисно .
У відгука 8 коментарів
Олена Зінов'єва

Творопиш и творожная запеканка.

Сделала для себя сегодня открытие ,что творожная запеканка получаться очень очень вкусная с минимальным набором продуктов и сухой смесью Творопыш от D. Oetker. Готовила впервые по данному рецепту ( указан на упаковке Творопыш ,только без изюма,доця его не кушает) и это и изумительно вкусно и конечно же полезно, ведь в твороге содержится невероятное количество важных для здоровья веществ.
Девчонки,творите и обязательно всё получиться
Спасибо большое сайту naprobu.ua и продукции от Dr. Oetker,что вы делаете нас кулинарами.
У відгука 0 коментарів