Kitsari
Kitsari
Знавець
Відгуки Kitsari
Коментарі Kitsari
Отримано лайків
5 Like
Kitsari

Чудо желфікс

Ось і підійшло до кінця тестування Желфіксу! Сьогодні вирішила поєднати яблуко і ожину. І знов Желфікс не підвів. Дуже смачно, швидко. Тепер я впевнена, що Желфікс можна сміливо рекомендувати новачкам, так як з ним просто не може не вийти приготування. Дякую напробу за таку можливість тестування продукції.
У відгука 14 коментарів
Kitsari

Желфікс спроба 2

Друга спроба експериментувати з Желфіксом, вирішила взяти сливу і яблука. І знов дуже сподобалось. Часу приготування займає небагато, смак відмінний, цукру йде зовсім небагато. Ще сподобалось, що яблука майже лишили свій колір. На роботі дівчатам сподобалось.
У відгука 0 коментарів
Kitsari

Желфікс

Отримала і свій примірник Желфіксу. Це для мене щось нове, ніколи не робила нічого з Желфіксом. Вирішила зробити сливи. Взяли 1 кг слив, вийняли косточки, отримали 1 кг половинок. Далі все по інструкції, але варила трохи більше, так як сливи були твердуваті. Але результат прейвзошов всі очікування. Дуже смачно!
У відгука 0 коментарів
Kitsari
Что могу отметить: корм хорошего качества, к поеданию корма присоединилась другая собака, которая к кормам вообще равнодушна, сказать точнее он их не ест. Когда достаю этот корм, то начинается "собачья паника" - корм поедается с большим удовольствием. По состоянию - все отлично. Настроение, аппетит, пищеварение - все отлично.
У відгука 0 коментарів
Kitsari
Завершили наше тестирование корма. Состояние животных прекрасное, просят добавки -)). Собака обычно равнодушная к кому, этот корм поедала с удовольствием. Единственное, это то, что пить стали больше. Шерсть, настроение, аппетит - все на высоте. Благодарю за предоставленную возможность тестирования корма!
У відгука 0 коментарів