grinder26
grinder26
Експерт
Відгуки grinder26
Коментарі grinder26
Отримано лайків
9 Like
grinder26

Холодильник LG з технологією DoorCooling⁺™

Доброго вечора спільнота! Хочу почути та прочитати відгук за модель GA-B459SMQZ адже вона мені більше довподоби. Ми з дружиною придбали квартиру і тому кинули око на цю модель адже вона буде вписуватись в дизайн нашої майбутньої кухні. Але спершу хотіли почути експертів та ще порівняти з іншими моделями. Дуже чекаємо
У відгука 3 коментарі
grinder26

LG GA-B459SMQZ

Буде дуже кльове тестування! Хотілось би потрапити та протестувати, почали тільки ремонт у кухні та планували брати новий та багатофункціональний холодильник. А тут підвертається такий шанс. Холодильник відповідає всім нашим вимогам, є і льодогенератор, і система Total No frost. Клас енерго збереження А++ тому дуже надіємось що станемо його тестувати.
У відгука 0 коментарів
grinder26

Fisher-Price — грай, смійся, зростай!

Доброго вечора! Хотів би внести зміни до анкети яку я заповнював, адже адрес не повнісню вказав, і можу не прийняти участь адже помилково відправив анкету.
У відгука 0 коментарів
grinder26

Голос за

Anechka91
У відгука 0 коментарів
grinder26

Гранола та каші в саше АХА

Доброго вечора шановні модератори! Хочу також дізнатися чи я виконав всі умови і мені лише залишилась заповнити анкету, адже щойно опублікував передачу саше AXA та чи видно вам публікацію? Завчасно дякую за відповідь !
У відгука 1 коментар