GeMeNi74
GeMeNi74
Знавець
Відгуки GeMeNi74
Коментарі GeMeNi74
Отримано лайків
3 Like
GeMeNi74

PURINA ONE® MINI — здорове харчування для собак малих порід.

Тестування плавно перейшло в звичайний обід :), корм дуже сподобався, все з'їдається з великим апетитом. Алергії чи інших негативних реакцій не було, песик активний, поправився на 120 гр, шерсть на вигляд стала гарнішою, одним словом - тільки позитивні емоції. Дякуємо за можливість спробувати цей чудовий корм.
У відгука 0 коментарів
GeMeNi74

PURINA ONE® MINI

1+
Отримали посилку і були приємно вражені скільки всього багато було в коробці. Головний експерт ніяк не міг дочекатись дегустації, а як був саме час його обіду, все співпало просто чудово. Сухий корм для Арнольда ми купляємо Royal Canin або Optimeal, отже було дуже цікаво, як, досить примхливий до вибору їжі Арні, відреагує на новинку. Просити довго не треба було, хрумтів, аж за вухами лящало. Отже про новий корм від Purina тільки позитивні емоції. Дякуємо за можливість спробувати такий смачний продукт. Удачі!
У відгука 2 коментарі
GeMeNi74
Всім привіт! Тестування корму перейшло в просто годування. Корм наш Арні їсть з задоволенням, розгризає все старанно, порцію з'їдає всю, апетит хороший. Стан відмінний, песик здоровий, будь яких змін в зовнішньому вигляді чи в поведінці немає. Дуже хороший корм, дякуємо за надану можливість попробувати. З повагою, Олег.
У відгука 0 коментарів
GeMeNi74
Доброго дня всім. Тестуємо корм вже тиждень і тільки позитивні відгуки. Перехід на новий корм для нашого Арні пройшов взагалі непомітно. Годуємо 2 рази вдень, обідає сухим кормом (до тестування був Royal Canin для йорків), вечеряє консервованим Optimeal для маленьких порід, беремо завжди всіх смаків :) Переводили поступово, майже як в рекомендації. На 5-ий день закінчився попередній корм, тому перейшли повністю на новий. їсть з задоволенням, головне, що розгризає його, попередній міг половину просто ковтати. Песик задоволений, здоровий і веселий. З повагою, Олег.
У відгука 0 коментарів
GeMeNi74
Арнольд схвалює - корм для справжніх собак.
У відгука 0 коментарів