Utah88
Utah88
Знавець
Відгуки Utah88
Коментарі Utah88
Отримано лайків
2 Like
Utah88

Надзвичайно зацікавлена!

Дуже, дуже цікаво протестувати цей порошок. Поступово трансформую побут, намагаючись зробити його екологічним. І якщо з миттям посуду й чищенням всього підряд легше - кокосове мило, гірчиця, сода, то з пранням скадніше. Іноземні бренди доволі дорогі. Українські потрібно замовляти - очікування + платня за доставку (вже не маленька). Тим більше, поки не зустрічала безфосфатних порошків на основі аналогу трону, а не з ПАВ рослинного/природного походження.
От саме той випадок, коли справді була б просто щаслива брати участь в тестуванні.
У відгука 3 коментарі
Utah88

Скептичний тестувальник

Чесно кажучи, я не великий прихильник цього бренду. Доводилось зрідка зтикатись з продукцією, але прямо захопливих відгуків залишити не можу. Разом з тим я вірю, що сучасні бренди, навіть бюджетні й масмаркет-сегменту, підхоплюють та запроваджують сучасні тренди на екологічність, сталий розвиток. Тож, якщо стану тестувальником, обов"язково перевірю склад кожного засобу на Екоголіку й буду рада, якщо принаймні половина компонентів відповідатиме заявленому позиціонуванню.
У відгука 1 коментар
Utah88

Резюме щодо продуктів

Я не дуже швидко готую, й ще повільніше збираюсь сфотграфувати все приготоване. А мої чоловік, дитина, а подекуди й собаки дуже швидкі, й швидко з"їдають те, що я готую (якщо собак можна таким пригощати, звісно). Тому фото страв, приготованих з продуктами Доктор Еткер, майже немає (крім паски-крафін в цьому відгуці), тому залишається занотувати враження:
1. Паска-крафін. Додавала до неї дріжді Доктор Еткер та декілька крапель ароматизатора. Паска трішечки пригоріла зверху, бо господиня я так собі ) Але якшо не рахувати вершечок, то вийшло круто-круто. Питалась рецепт у дівчинки-учасниці тестування, але врешті-решт готувала за рецептом моєї улюбленої кулінарки Вікторії Попін (в Гуглі легко знаходиться), бо її рецепти зазвичай вдаються.
2. Глазур - використала для прикрашання пасок. Інших, не крафінів. Глазур на диво смачна, гарно виглядає, швидко застигає (для повільної мене занадто швидко, але насправді це перевага).
3. Какао - дуже запашне й ніжне, запашніше за звичайне з мас-маркету. Готувала з нього какао на коров"ячому молоці - чудово за смаком, й видається насиченішим, ніж з використанням какао інших виробників.
4. Декор - майже весь, крім кульок, використали для прикрашання пасок. Залучила до цього процесу доньку, тому десь приблизно половина прикрас була з"їдена ще до того, як поптрапила на паски. Я потім спробувала сама - це смачні, дуже смачні прикраси. Те, що залилилось після прикрашання, доїли з донькою на пару.
5. Пудинги. Поки готувала лише шоколадний, але саме пудинг перевернув моє ставлення до таких продуктів. Зазвичай в магазинах оминаю всілякі готові пудинги та креми, бо вважалала, що сладники у них не найкращі. Тому з великим здивуванням відзначила, що в пудингах Доктор Еткер є лише крохмаль, натуральний ароматизатор та барвник і немає доданого цукру. Готувала пудинг з какао - смачний, а солодкість можна регулювати самостійно.
Залишилась дуже задоволеною всіма продуктами, готова рекомендувати їх іншим й купувати сама.
У відгука 4 коментарів
Utah88

Відгук із запізненням

Досі не можу прийняти нові життєві реалії, тому все роблю в останній момент ( Ось й відгуки пишу в останній момент, хоча старанно користувалась продуктами протягом всього періоду тестування.
Мене надзвичайно вразила кількість продуктів, яку надіслали на тестування. Коли намагалась сфотографувати, то все просто не влізало до кадру. А донька яка щаслива була ) Не могла нічим її відволікти, тож залучила до фотографування. Хоча так стається з усіма моїми починаннями. Мами мене зрозуміють )
Ретельно вивчила склад всіх продуктів й десь у 70% продуктів він достатньо хороший. Круте й надійне пакування (тут знову краш-тест від доньки, яка спочатку вирішила, що приїхали її нові іграшки). Можливо, хотілось би менше пальмової олії у складі. Але це вкусовщина, зізнаюсь. Тому що пальмова олія сама по собі навіть корисна, якщо не рафінована і якісна. А якщо порівнювати з дешевшими аналогами, то до якості продуктів Доктор Еткер претензій немає.
(Прохання до модераторів - видаліть, будь-ласка, попередній відгук з однією фотографією - то помилка через равликову швидкість мого старенького ноутбука).
У відгука 1 коментар
Utah88

Чекаю не дочекаюсь )

Вже доволі давно підписана на одну українську кулінарну блогерку Вікторію Попін. Минулого року в своєму блозі вона публікувала чимало авторських рецептів з використанням багатьох продуктів цієї марки. Пам"ятаю, як загорілась бажанням спробувати приготувати всі страви. Але місцеві магазини загасили моє бажання - у нас в кращому випадку можна придбати розпушувач цієї марки. Про декор вже й не говорю ( Тож участь у тестуванні стала б чудовою нагодою. Адже список рецептів, за яким готуватиму, маю вже більше року!
У відгука 9 коментарів