Komarenko
Komarenko
Знавець
Відгуки Komarenko
Коментарі Komarenko
Отримано лайків
12 Like
Komarenko

Ідеальна фіксація волосся з Wella Deluxe

Вітаю! Сьогодні хочу розповісти про враження щодо лаку для волосся Wella Deluxe Ідеальна фіксація. Лак дійсно ідеальний: має приємний запах та саме головне довго фіксує зачіску. Чудовим є те, що лак має захисний кератиновий комплекс, який захищає волосся від 5 факторів. В мене підростає маленька красуня тому приходиться робити гарні зачіски на конкурси та свята, ми перепробували засоби різних брендів і лідером тепер став лак для волосся Wella Deluxe Ідеальна фіксація! Щаслива, що стала учасником тестування і з радість буду радити своїм друзям та знайомим.
У відгука 0 коментарів
Komarenko

Wella Deluxe Ідеальна фіксація Мус із Kerashield 5

Вітаю! Хочу поділитися своїми враженнями та відчуттями, які отримала від користування Ідеальна фіксація Мус із Kerashield 5 у проекті тестування "Wella Deluxe: для розкішної укладки і захисту кератину". Мус із Kerashield 5 став для мене справжня знахідка оскільки маю кучеряве волосся і кучу проблем з його укладкою. Мус дуже гарно піниться, ніжна текстура, має приємний, не насичений запах. Укладка мого не слухняного волосся займає у мене зовсім не багато часу та довго тримає мої локони в ідеальному стані. А ще дуже порадувало те, що мус має захисний кератиновий комплекс, який захищає волосся від 5 факторів! Рада була дізнатися, що продукція бренду Wella Delux представлена в мережі магазинів EVA.
У відгука 0 коментарів
Komarenko

Учасник тестування

Супер, я учасник тестування Wella Deluxe! 😊Навіть, не очікувала, що я пройду відбір.😀 Завжди хотіла спробувати щось нове для свого кучерявого, не слухняного, довго волосся, яке потребує особливого догляду та надзвичайних сил та терпіння для укладки. Тестувати буду з донькою, в неї таке ж волосся як і у мене. Буду з радістю тестувати і ділитися своїми враженнями, емоціями з друзями про продукцію Wella Deluxe! Круто, зараз емоції переповнюють! З нетерпінням чекаю на свій набір продукцію для тестування! 🤗
У відгука 2 коментарі
Komarenko

Vitamin C від Collistar — антиоксидантний захист для здорової та сяючої шкіри

Вперше дізналася про даний продукт, дуже хочу стати учасником тестування. Я мама в декреті, маю трьох діток, часу на себе залишається дуже мало, а хочеться виглядати здоровою та гарною та бути прикладом для дітей!
У відгука 0 коментарів
Komarenko

woolite

Дуже хочеться прийняти участь в новому тестуванні від woolite та спробувати щось нове для прання. Оскільки в мене донька та двійня хлопчиків, прати приходиться, майже, кожен день.
У відгука 0 коментарів