Vikki1993
Vikki1993
Експерт
Відгуки Vikki1993
Коментарі Vikki1993
Отримано лайків
29 Like
Vikki1993

Желфікс 2:1

Цього разу вирішила спробувати желфікс 2:1. Все робила по рецепту, цього разу використовувала абрикоси. Так як і 1:1 желфікс 2:1 теж себе добре проявив: застигло швидко, запах приємний, а смак просто "за вуха не відтягнеш". Діткам дуже сподобалося варенячко,а мені настільки сподобався желфікс, що тепер він завжди буде в мене на кухні, вже всі мої знайомі проінформовані про нього! Скоро у нас буде свято, день народження нашого синочка, будемо пекти ? і обов'язково спробуємо збитий десерт, пізніше доповню свій відгук!
У відгука 0 коментарів
Vikki1993

Це знахідка для кожної господині!

Нарешті і я спробувала в роботі желфікс! Коли я почала варити варення, то чесно кажучи думала, що воно не загусне, але яке було моє здивування, коли через декілька хвилин після варіння, воно почало ставати схожим на желе. Ви тільки уявіть, скільки часу я з економила?! Може для когось це не новина, але я в захваті! На 2 кг малини, пішло 2 пакетики желфіксу 3:1. І вийшло 4 по 0,5л баночки варення. Дуже зручно що у наборі були наліпки на баночки, на яких можна написати дату та склад закатки. А гарні листочки з канатиками на кришечки виглядають дуже гарно. Ну що я можу ще сказати, в мене лише позитивні емоції! Всім раджу! А в мене ще тестування тільки розпочато.
У відгука 0 коментарів
Vikki1993

Наш красунчик

В очікуванні смаколиків)))
У відгука 4 коментарів
Vikki1993

Вкусняшка для ?

Корм данной марки уже тестировали с нашим персиком, остались очень довольны! Так что увидев новое тестирование- без замедления начала заполнять анкету! Уверена в качестве, полезности и вкусе корма! Ну и конечно же надеюсь, что нам с ? повезет отведать лакомство от Purina One и поделиться своими подробными отзывами )))
У відгука 4 коментарів
Vikki1993

Чекаємо!

Вже давненько не тестувала нічого! Сподіваюсь, цього разу мені пощастить! Цікаво було б спробувати енергетики, для мене це зараз дуже доречно! Всім успіху!
У відгука 3 коментарі