Leon52
Leon52
Знавець
Відгуки Leon52
Коментарі Leon52
Отримано лайків
0 Like
Leon52

Смачне тестування!

Супер! Хотілося б попасти в щасливчики тестування! Всім удачі!
У відгука 0 коментарів
Leon52

Закінчення тестування.

Якщо людина хворіє , потрапила до лікарні з отруєнням, після лікування антибіотиками, або ж має дуже виражені симптоми, які їй заважають життю, то препарат Альфлорекс неодмінно підійде. Очікувати від нього якогось дива не варто. Але плюси очевидні (в моєму випадку): зменшення здуття, буркотіння в шлунку/кишківнику, з приводу закрепів/діареї (в моєму випадку закрепів) незмінно. Оцінка 4.
Мінуси: коротка неповна інструкція всередині, плотна туба, яку важкувато відкривати, ціна завищена (дивився в аптеках його ціна коливається від 575-600 грн.).
Не хворійте і будьте здоровими!
У відгука 0 коментарів
Leon52

23 день тестування препарату. Результати!

Маючи чутливий кишечник, гріх було пройти повз даного тестування. Альфлорекс обіцяє допомогти зменшити прояви такий симптомів як:
- неприємні відчуття в животі,
- здуття,
- проблеми з травленням,
- закрепи,
- діарея.
Це все так звані прояви синдрома подразненого кишечника. Часті стреси, нерегулярна шкідлива їжа і ось всі так звані парояви, окрім діареї в моєму арсеналі. Тестуючи продукт відразу скажу, що не помітив чудодійних особливих перемін, але вони були.
23 дні тому, я почав тестування Альфлорекса з 1 капсули на день зранку за 25 хв. до їжі.
Капсули білі, які містять в собі білий порошок-бактерії. Легко проковтуються, невеликого розміру, ніде не пристають і не застрягають, хіба що, якщо поклавши до рота не відразу проковтнути запиваючи водою. Металева туба маю специфічну кришку, яка щільно прилягає до туби, важко відкривати, тому це не сподобалося. Як побажання, детальна інструкція як застосовувати препарат міститься на самій коробці, та сама інформація повинна бути і в листку-брошурці інструкції також, бо в ній немає скільки потрібно, як потрібно і кому не рекомендовано.
Перші 4 дні, кишечник "гарчав-бурчав", але в інструкції описано було, що то так звана адаптація. Зменшення таких неприємних відчуттів вже було через 7 днів приймання, а такі проблеми як здуття і важкість відчулося полегшення вже після першої капсули. Що стосується закрепів, то безрезультатно, режим відвідування білого трону не мінявся. Моя оцінка препарату на 4.
Як на мене не потрібні ніякі ліки/біфідодобавки, головне налагодити свій раціон, який би містив всі ті фрукти, овочі, молочну і м*ясну продукцію у потрібній кількості для засвоєння організмом поживних речовин. Все звісно індивідуально! А коли, нажаль, немає на це часу, то треба підшукувати, таких помічників. Чи буду радити - так!
У відгука 0 коментарів
Leon52

Якісний бренд

Дружина колись тестувала продукцію цього виробника. Дійсно якісне, смачне! Будемо вболівати потрапити цього разу на тестування, бо дуже любимо готувати смачненьке, особливо, коли зараз багато вільного часу!
У відгука 1 коментар
Leon52

Якісно, смачно, рекомендую!

Нещодавно пощасливилось нам з Фунтіком отримати корм від Purina ONE для тестування. Моїй собаці 1,4 року вага приблизно до 9 кг. Дворовий, безпородний, але невеликої породи хлопець). Їсть все: домашню їжу, сухий, вологий корм, але переважно дом. їжу. Посилка складалася з: 1. Purina ONE ® MINI (Пуріна ВАН®МІНІ). З яловичиною та рисом. Сухий корм для дорослих собак маленьких порід вагою до 10 кілограм. Об’єм 1 упаковки: 1,5 кг – 2 шт. Зручна, яскрава упаковка на застібці, завдяки якій корм довше залишиться свіжим. При відкритті був незначний і ненав*язливий запах сухого корму. Шматочки цільні, невеликої форми, світло-коричневого кольору, не жирні (деякі бренди береш, то на руках жирний слід від них). Склад порадував, фактично все натуральне. Жаль, не всі так виробники ковбас, цукерок і т.д. піклуються про своїх споживачів, як даний виробник про собак. Фунтік смакував із-задоволенням, гриз без ніяких зусиль, добре розкусував. Ніяких побічних реакцій не було виявлено. В нас ще є 2 коти. Захотіли теж взяти на пробу, але корм їм був занадто твердим. Тому на те він і корм для собак. 2. Пауч вологого корму Purina ONE ® MINI (Пуріна ВАН®МІНІ) об’єм 100г. – 3 шт.( з куркою та морквою – 1 шт., з яловичиною та картоплею – 1 шт., з індичкою та морквою– 1 шт.,). Хочу зазначити, що дані паучи пішли на ура! Я ще не бачив, щоб він так зі швидкістю звука їв, а отже йому дуже смакувало. Невеликі паучі, для перекусу їдеальні, вистачає щоб підкріпитися собаці, доволі приємні на запах, вигляд. Цільні кусочки корму і овочів. Особої різниці, яке краще смакувало не побачив, адже Фунтік їв все з великим ентузіазмом. 3. 1 стікерпак. Тепер ними прикрашу будку) В заключення скажу, що дана марка якісна, склад чудовий - все те, що необхідно для молодого організму собаки. Ситний, (в нас особих обмежень нема, але собака їсть стільки скільки забажає), інколи на денці залишалося. А от вологі корма - це особливі смаколики. З*ївши один пауч, ще ходив заглядав в миску чи не залишилось щось. Тому рекомендую!
У відгука 0 коментарів