Уляна Фельд
Уляна Фельд
Знавець
Відгуки Уляна Фельд
Коментарі Уляна Фельд
Отримано лайків
0 Like
Уляна Фельд

Тестування сиворотки від Avon

Дуже чекала саме цей продукт на тестування. І дуже зраділа, коли побачила сиворотку у наборі.
Відразу до плюсів: гарна консистенція сиворотки, зручний дозатор, приємний аромат. А от з мінусів - лишає липкість на обличчі, що мені не дуже сподобалося. Користуючись 2 тижні продуктом, результат мені сподобався. Помітно свіжіше обличчя, менше шелушінь для моєї комбінованої шкіри. Для зимової пори року саме те.
Дякую за таку можливість тестування naprobu i avon♥️
У відгука 1 коментар
Уляна Фельд

Відгуки тестування продукції Avon. Гель для душу

Після отримання посилочки я була дуже задоволена тим, що саме гель для душу і сироватка випали мені на тестування. Чомусь саме це хотіла найбільше 😀
Отже, гель для душу мене неймовірно порадував. Аромат, мммм просто, ну дуже смачний! На літо люблю більш свіжі запахи, фруктові, квіткові, а от для зими - саме те. Відразу нагадав мені смак імбирних пряників і запашного глінтвейну. З гелем у нас одні плюси: ніжна перламутрова текстура, густа піна, великий об'єм, приємний дизайн упаковки. Гель добре змивається і залишає за собою відчуття свіжості на цілий день. Ну і смачний аромат тіла.
Дякую за такий продукт ♥️ Однозначно найкращі рекомендації!
У відгука 0 коментарів
Уляна Фельд

Коко - смачна новинка в дитячому харчуванні!

Моє дитя дуже вибагливе в їжі ще з початку прикорму. Вгодити Святу - ще та задачка з зірочкою! Що мама не пробувала, як не чаклувала на кухні - якщо ні, то ні.
Курочка від Коко нам направду сподобалася. В Свята є правило першої ложки: якщо перша ложка з'їджена із захватом - страві ставимо 5+. Курочка від Коко сподобалася ще до того моменту, коли мама відкрутила кришечку. І погриз, і пооблизував😂 І перша ложка зайшла "на ура"
Що можна сказати про враження? Аромат курочки, ніжний смак, яскрава баночка, натуральний склад - все це про новинку від "Нашої Ряби"
Дякуємо за смачний продукт!
#naprobuua, #коко_naprobu #коко_naprobu_відгуки
У відгука 0 коментарів
Уляна Фельд

Смачна курочка Коко від ТМ "Наша Ряба"

Отримали на пробу новенький продукт від вітчизняного виробника - дитяче харчування Коко.
Син Святослав оцінив новинку, а особливо ніжний суп-пюре з курочкою та овочами. Малюку засмакувала ця страва. Продукт має приємний аромат курочки, виражений смак і ідеальну консистенцію. Також ми поділилися баночкою з нашою подружкою Ромочкою, а їй прийшло до смаку суп-пюре з гарбузом.
Дякуємо ТМ "Наша Ряба" за новинку, яку неодмінно будемо шукати на полицях наших магазинів.
Дякуємо #напробу за можливість стати тестувальниками даної продукції.
#naprobuua, #коко_naprobu #коко_naprobu_відгуки
У відгука 0 коментарів
Уляна Фельд

Дякую naprobu.ua за можливість тестування комплексу вітамінів ПреМама Дуо!

Моєму малюку вчора виповнився місяць. Ще до пологів я була в роздумах, які заходи і засоби приймати, щоб покращити стан волосся, нігтів після вагітності, адже всі ми знаємо, в якому стані наш організм після народження дитини.
Дуже вчасно я стала тестувальницею комплексу вітамінів ПреМама Дуо. Склад засобу вразив багатим вмістом потрібних компонентів для годуючої мами.
Виділила для себе такі плюси ПреМама Дуо: всі необхідні корисні елементи в складі, зручні у використанні капсули, зручна невелика упаковка, що дозволяє їй поміщатися в жіночу сумочку, доступність ціни. Мінусів поки не замітила.

Я однозначно виділила цей вітамінний комплекс для себе, буду приймати впродовж всього періоду годування маляти.
Дякую naprobu.ua за можливість тестування комплексу вітамінів ПреМама Дуо!
У відгука 0 коментарів