akulaoxford
akulaoxford
Знавець
Відгуки akulaoxford
Коментарі akulaoxford
Отримано лайків
9 Like
akulaoxford

Творопыш

Вот и настала очередь смеси Творопыш. Значит готовила я творожную запеканку и как всегда по традиции по рецепту на пачке. Сам процес был не сложный и быстрый. Как только добавила смесь Творопыш масса заметно загустела. Поставила в духовку, глаз любуется, подходит красиво, подрумянивается красиво. Но блин дёрнуло же меня вытащить ее из духовки не дав ей там остыть((( эх, упала((( но не смотря на это, хоть и не высокая в итоге но очень вкусная. Один момент что по рецепту шел изюм я заменила шоколадом, и сахара бросила мало, но было чуть слаще чем я ожидала. Да ещё, добавила в запеканку ванилин который пришел в наборе. Друзья, не могла нарадоваться, аромат сохранился после выпекания шикарный. Ваниль - бомба, ракета.
У відгука 1 коментар
akulaoxford

Тірамісу

І знову до тестування. На цей раз просто неймовірний десерт "Тірамісу" від #DrOetker
Отже як завжди все робимо за інструкцією. Посуд в якому готуємо, обдаємо горячою водою. Наливаємо холодне молоко, додаємо суміш Тірамісу і взбиваємо міксером. Масса стала густішою та збільшилась вдвічі. Розклали по формам, прикрасили декором який теж є в наборі тестування і ставимо в холодильник на 1 годину. І ось мить куштування. Що можу сказати, дуже ніжний, повітряний і приємний на смак. Також сподобалось що десерт не має занадто солодкого смаку. З такою сумішшю можна багато чого вигадати і пофантазувати. Нажаль підходящого посуду під рукою не було тож вирішила зробити в цих формочках.
У відгука 8 коментарів
akulaoxford

Горячий шоколад

Сьогодні тестували горячий шоколад від Dr.Oetker. Приготування виконувала по інструкції яка вказана на звороті пачки. Дуже зручно, що на пачці є зручне відкривання. За інструкцією потрібно було висипати суміш у металеву ємність і додати 150 мл молока, що я і зробила. Потім поставила на вогонь та варила помішуючи 30 сек, як вказано. Після чого перелила в зручну ємність. Куштувала разом із синочком. Враження від смаку приємне, смачний, насичений смак, це стосується всіх трьох смаків. Синочку ж трішки гірчило, адже смак шоколаду концентрований. Можливо як для дитини можна додати більше молока. Але теж сподобалось. Загалом, смачно і просто.
У відгука 3 коментарі
akulaoxford

Прийшла посилочка

Сьогодні прийшла посилочка, дуже вражена розмаїттям. Неймовірно красивий декор. Багато всього. Класно порадували формочки силіконові. Формочки прийшли зеленого кольору. Цікаво яким вийде Тірамісу. Я так розумію, що його можна готувати і розкласти в ті формочки, що надійшли в пакунку. Також цікаво приготувати творожну запіканку з Творопиш. Тестування розпочну вже від завтра, бо треба молоко і творог підкупити для повноцінного тестуванням за інструкцією виробника. Щоб все було правильно і чесно))) Дуже кортить)))
У відгука 2 коментарі
akulaoxford

Нарешті

Нарешті я потрапила в список учасників, велике дякую, також вітаю всіх хто теж потрапив на це тестування. Чекаю з нетерпінням коли отримаю вже продукцію)))
У відгука 1 коментар