Ketlin
Ketlin
Знавець
Відгуки Ketlin
Коментарі Ketlin
Отримано лайків
18 Like
Ketlin

Біфілакт

Старший синок полюбляє різні йогурти. Це в нашому холодильнику маст хев, адже кожен такий насичений різними подіями день завершуємо смачним йогуртом.
Біфілакт не пробували, але це дуже добра нагода розпочати!
У відгука 3 коментарі
Ketlin

Фінальний відгук

Ось і закінчилось тестування. Дуже рада, що мала змогу взяти в ньому участь. Вітаміни дуже сподобались, дійсно помітний результат на нігтях і волоссі. Після пологів найбільше переживала 9а них. Адже після першої вагітності все посипалось і було дуже сумно.
У відгука 0 коментарів
Ketlin

Підсумки тестування

Ось і закінчилась моя упаковочка вітамінів ПреМама Дуо. Перш за все хотіла подякувати організаторам за надану можливість. Вітамінки дійсно круті. На ГВ не такий багатий вибір продуктів для вживання необхідної кількості вітамінів, особливо навесні. Під час прийому я дійсно помітила покращення зовнішнього вигляду, волосся майже не лізе (є з чим порівняти, після перших пологів я ходила із залисінами, так лізло волосся), нігті не такі ламкі, шкіра більш пружна. Вітаміни пьються легко, не має ніяких побічних дій. Буду по можливості приймати і надалі та раджу і іншим!
У відгука 3 коментарі
Ketlin

Дуже актуально

Дуже рада, що мене обрали для тестування саме цього вітамінного комплексу. Ще будучи вагітною мій лікар пропонував як варіант приймати саме цей комплекс. Проте на той час в мене вже були інші вітаміни та і раціон був більш-менш збалансований. Нещодавно я народила малюка і зрозуміла, що часу навіть на нормальне харчування в мене немає, а тому ці вітаміни як ніколи стали дуже актуальні для мене, адже повноцінне отпримання всіх мікроелементів дуже важливе і для мого здоров'я і для гарного ГВ.
У відгука 10 коментарів
Ketlin

Крем для рук

Кілька днів тестувала крем для рук. Що можу сказати - насамперед дуже гарний запах, приємна консистенція і гарний дизайн. Крем легко наноситься і гарно поглинається шкірою. Зараз такий період що на вулиці руки легко обвітрюються - крем напрочуд гарно зволожує і живить шкіру.
У відгука 3 коментарі