Gordita
Gordita
Експерт
Відгуки Gordita
Коментарі Gordita
Отримано лайків
11 Like
Gordita

Відгук 2: тестування продукції

Що ж, тепер про мої враження від продукції. В першому відгуку я вже писала, що дуже люблю ковбасу. Через те у її виборі я дуже вибаглива.

Але все те, що скуштувала під час тестування дуже дуже сподобалося.

Тепер по порядку.

Фінська – дуже смакує з бокалом світлого пива. Ароматна та смачна.
Італійська – її скуштували першою. В той же вечір, коли привезли замовлення. Трохи незвично, але її з’їли на бутербродах з крафтовим хлібчиком та огірочками.
Салямі Венеція – дуже сподобалася. Дуже смакувала з келихом білого напівсухого. На смак схожа на справжню італійську, яку куштувала у самій Венеції минулого року.
"Президентська", "Сервелат" та "Дарницький" балик стали доповненням до піцци, а також ми частували ними друзів. Яких також підсадили на цю послугу. Ще трохи залишилось, планую запікати з ними гарбуза з часником та розмарином. Осінь – час експериментів. Зазвичай запікаю з сирокопченим беконом, цей раз спробую по-іншому. Ще, до речі, «Сервелат» та «Президентська» смакували з бутербродами разом з карпатською грибною юшкою.
Що стосується сосисок, тут просто бомба. «Молочні» мало того, що дуже ніжні та смачні, їх можна дітям давати – почитала склад. А це – надважливо батькам сучасності, коли хочеться годувати свою дитину продуктами з нормальним, якісним складом. Їли сосиски і просто так, а ще в паровому омлеті з в’яленими помідорами.

Загалом, все дуже сподобалося – і якість послуг, і сама продукція. Буду замовляти і надалі, а також рекомендувати друзям.
#naprobuua #naprobuua_відгуки #cooker #naprobuua_cooker
У відгука 0 коментарів
Gordita

Відгук 1: Якість послуг та професіоналізм

Почну свою розповідь з того, що дуже люблю ковбасу. Залишилось ще з дитинства. Одна з моїх найулюбленіших смачнючок – бутерброд з маслом та вареною ковбасою, а ще спагеті з сосисками, запечений гарбуз з баликом… Йой! Щоб все перерахувати, не вистачить місця))
Тому не дивно, що я відразу подала заявку, коли побачила анонс тестування.

Далі – історія, яка наявно показує високий рівень професіоналізму команди «НаПробу». Сталось так, що я оформила відгук і поїхала в Карпати. Самі розумієте, інтернет там не дуже, та й від тих краєвидів забуваєш про все. Тому пошту не перевіряла і те, що потрапила до числа учасників тестування, не побачила своєчасно. 26 числа ввечері мені зателефонувала членкиня команди проєкту, яка нагадала, що сьогодні – останній день, щоб оформити замовлення. Що я відразу і зробила. Дякую команді, що ретельно слідкуєте та своєчасно попередили, а то втрапила би до списку неблагонадійних.

Далі – ще краще. Це був вечір, година так 7-8. Протягом години мені зателефонували з Cooker та уточнили деталі замовлення, ще й запропонували доставити продукцію того ж вечора. І рівно за годину приїхав кур’єр. Професіонально? Ще й як.

Хочу додати, що команда Cooker дотримується всіх необхідних норм, які вимагає пандемія: охайний, доброзичливий кур’єр в масці та рукавичках. Я спустилася до нього, ми швидко все оформили і вже за пару хвилин я відкривала пакет зі смачнючками. Круто, що пакет з крафтового паперу – ще й про довкілля піклуються. Дуже сподобався магнітик, який відразу зайняв своє місце на холодильнику.

Це вперше, коли я замовляла доставку продуктів за час пандемїі, та й в принципі. Зазвичай, то суші чи піцца. А цей перший раз відразу крутий. Що хочу сказати – відношення до клієнта на висоті. Продукти – класні, але про то у другому відгуку. Буду продовжувати користуватися послугами компанії і обов’язково рекомендувати друзям. Круто, що такий якісний сервіс з’явився саме зараз – в умовах пандемії це дуже зручно.
Ще раз дякую команді «НаПробу» та Cooker за професіоналізм!

#naprobuua #naprobuua_відгуки #cooker #naprobuua_cooker
У відгука 0 коментарів
Gordita

ГРИБНО-ГОРІХОВА ЗАКУСКА ДО СИРУ З МЕДОМ

Роздумуючи про те, що приготувати для участі в конкурсі з самого початку я розуміла – це має бути щось оригінальне. Незрозуміле мені самій на початку. Я вирішила, що хочу зробити щось дуже не притаманне нашій кухні. Перебираючи продукти та проглядаючи вже існуючі рецепти я надибала «Mermelada de Setas» − класичне італійське варення із грибів. В оригінальному рецепті воно солодке, з великою кількістю кориці та ванілі. Я вирішила, що саме варення-варення з грибів мене не цікавить, а те, що їх можна заготувати таким оригінальним способом, взяла до уваги. Так я ходила декілька днів і думала-думала з чим заміксувати гриби. Потім раптово згадався похід до одного з закладів Івано-Франківська, де нам подавали сирну тарілку з медом та горіхами. І я зрозуміла – хочу зробити смачнючку, яку можна буде подавати до сиру. Потім почалися справжні експерименти. Кінцевий рецепт виглядає таким чином: 500 г шампіньйонів, дві ложки меду, 150 грамів смажених та подрібнених волоських горіхів, 1 яблуко, 1 груша, сік половинки лимона, ваніль, дві ложки цукру. Для початку я помила гриби, порізала їх на шматки (якщо міленькі, то можна не різати), склала їх в каструльку, залила водою, щоб покривало, додала півтори ложки меду. Приварила десь півгодини. Дістала гриби, перемолола в блендері (про всяк випадок, залишила чашку води, в якій варила гриби. Як потім виявилося – не дарма). Поки гриби варилися, обсмажила горіхи та також подрібнила в блендері. Потім почала змішувати всі інгредієнти: перемелені гриби та горіхи, лимонний сік, подрібнила яблуко та грушу в блендері (можна на тертці, думаю), ваніль. Поставила на вогонь, додала трохи залишеної води, та поставила на вогонь. Змішала 2 ложки цукру з пакетиком Желфіксу 2:1. Коли закипіло, додала це в основну масу та проварила ще пару хвилин. Потім помістила в баночки, які, про всяк випадок, простерилізувала в пароварці. Важливо пробувати на смак під час варіння, додавати мед чи цукор, та воду, якщо суміш буде дуже густа. Дуже переживала, як воно буде на смак. Але те, як швидко чоловік засмакував залишки закуски зі шматком твердого сиру, сказало саме за себе. Думаю, цю штуку можна вживати з хамоном чи прошутто. Чи просто з м’ясом. Смак цікавий: солодкувате яблуко переплітається зі шматочками грибів та горіхами, а якщо з сиром – то це щось взагалі незвичайне. Думаю, бокал білого сухого сюди – якраз. Зимові вечори точно не будуть нудними))) Желфікс в таких експериментах конче потрібен, адже він дає оцю желейну консистенцію – крім того, що вийшло смачно, це ще й дуже красиво, адже шматочки зберегли свою форму. Дякую #naprobu_ua та #желфіксоеткер за те, що завдяки конкурсу я набралась сміливості і почала експериментувати по-справжньому. Наступного року точно продовжу! #naprobuua #naprobudroetker #желфіксоеткер
У відгука 0 коментарів
Gordita

З Желфікс консервувати літо - одне задоволення!

Дуже задоволена, що мене відібрали для участі в цьому проекті. Всі конфітюри з використанням Желфіксу вийшли ароматні та смачні. Наступного року точно буду експериментувати ще. А душа і око радіє, що я, дійсно, законсервувала літо. І, коли захочеться спекти торт чи пиріг, вже не треба бігти до магазину за варенням. Бо є своє. Смачнюче. І зроблене з любов'ю. Дякую за цей чудовий досвід!
У відгука 3 коментарі
Gordita

Персиковий конфітюр з присмаком літа

Я дуже люблю персики. Коли починається сезон, можу їсти їх кілограмами. А ще персики допомагають позбутися від поганого настрою і тривожності. В Угорщині тому їх і називають «фруктами спокою». У Китаї персик — символ удачі, захисту та довголіття. Саме тому я вирішила, що персиковий аромат — те, що треба, щоб згадувати літо, відкриваючи баночку з конфіторюм холодною зимою. Для приготування я використала Желфікс 3:1. Готувала згідно з інструкцією. Спочатку трохи приварила фрукти до м'якості, потім перемолола у блендері. Додала Желфікс, цукор, корицю, ваніль та трохи бренді. Приготувала, розлила в баночки. На смак — щось просто неймовірне! Попри те, що розлила в достатньо об'ємні баночки, конфітюр чудово застиг. Присмаку хімії в ньому зовсім не відчула. Дуже задоволена, що завдяки Желфіксу можна готувати корисну смакоту за лічені хвилини. Наступного року продовжу)
У відгука 1 коментар