Marynaz
Marynaz
Експерт
Відгуки Marynaz
Коментарі Marynaz
Отримано лайків
22 Like
Marynaz

Помилка в анкеті

Шановні модератори, зверніть увагу, питання щодо віку дітей не можна обрати множинний варіант, також відсутній вік з 17 місяців до 24. ( Якщо правильно згадала)
У відгука 1 коментар
Marynaz

Дуже актуальне тестування

Доброго дня. Давно я не була на вашому сайті, всі тестування останнім часом були не мої, а тут як побачила, що є можливість спробувати нічні підгузники, одразу ж зареєструвалася. Зараз це питання, для мене дуже актуально, останнім часом звичайних підгузників не вистачає на ніч, потрібно змінювати 1-2 рази за ніч. Вже готова була наступну партію розбавити нічними підгузками. Буду дуже задоволена, якщо стану експертом.
У відгука 0 коментарів
Marynaz

Щось новеньке))))

Привіт всім. Побачила тестування нового прального порошку і одразу же прогуглила його склад. Якщо чесно, коли чую, що говорять " побутова хімія" невольно починає чіпати око. Я вважаю, що засоби для прибирання, для прання , можуть бути одночасно і афективні і натуральні. Так ось, що я нагуглила. Назву бачу вперше, але склад більш ніж порадував. Порошки без фосфатів та цеолітів, на основі солі. Досить тривалий час перу пральним порошком на основі соди, на данний час то мій фаворит. Я б з задоволенням спробувала новинку Трона на основі солі. Дуже сподіваюсь стати експертом, дуже кортить спробувати новинку.
У відгука 0 коментарів
Marynaz

Для мене щось новеньке

Вперше чую про цю торгову марку, хоча пробіотики купую дуже часто і думала, що перепробувала всі. Таки ні, потрібно і ці спробувати, так що обов'язково спробую, навіть якщо не стану експертом.
У відгука 1 коментар
Marynaz

Знову мій улюблений бренд

Це вже моя 3тя спроба отримати для тестування продукцію мого улюбленного бренду. Готувати дуже полюбляю, якщо удача буде на моїй стороні - приготуємо смаколики на паску по новому рецепту з моїм улюбленим Dr. Oetker
У відгука 4 коментарів