Олександра Володимирівна Богомолова
Олександра Володимирівна Богомолова
Новачок
Відгуки Олександра Володимирівна Богомолова
Коментарі Олександра Володимирівна Богомолова
Отримано лайків
5 Like
Олександра Володимирівна Богомолова

Підсумок ?

Ось і підходить до кінця тестування. Ситуація (а точніше враження ?) після останнього відгуку не змінилась, всі сумніви відпали, і тому хочеться підбити підсумки:
Фаворитами лишаються Strong Фокус та Strong Яблуко. Ну дуууже вони мені сподобалися ?.
Трохи більше розсмакувала стандартний смак. Тепер він здається ще більш приємним.
Strong Виноград, власне кажучи, смачний, але це не той смак винограду, який я люблю)
Якщо в загальному, то на вигляд баночки гарні, невеликі, їх зручно тримати в руках. Єдине, то хотілось би трохи більшого об’єму. Також хочеться згадати те, у якому вигляді надійшов набір: гарний кейс з відділенням для кожної баночки.
Приємно було брати участь у тестуванні, я отримала класне враження від того, що була частиною чогось такого глобального))
У відгука 1 коментар
Олександра Володимирівна Богомолова

Ось і минув тиждень тестування ?

Ось і минув тиждень тестування (навіть трошки більше ?) Протягом нього вдалося спробувати усі смаки. Хочу поділитися першим враженням від них:
Classic – стандартний енергетик, як на смак (щоправда, він навіть більш приємний та спокійний, ніж у більшості інших представників даної продукції), так і за своєю дією.
Focus – дуже сподобався цей смак. Солодкий смак, але не занадто, апельсин робить його таким освіжаючим ? До того ж в складі зазначено, що цей напій містить величезну кількість вітамінів, а після зими це якраз те що треба. Власне кажучи, він буде доречний просто у періоди авітамінозу, або ж якщо у вас в організмі нестача вітамінів групи В. +він містить на 20% більше кофеїну
Strong Red Grape - дійсно смак винограду, але мені він здався дещо кислуватим, можливо це тільки на перший раз так здається... ех, мені ж подобається солодший виноград)
Strong Apple - також дуже сподобався, мабуть через мою величезну любов до яблучного соку)))
У відгука 3 коментарі
Олександра Володимирівна Богомолова

Розпочинаємо тестування ?

Отримала нарешті набір для тестування. І якраз вчасно :) Через карантин збільшився обсяг роботи, до того ж працювати потрібно дистанційно – з дому, а це трошки обмежує робочі ресурси і зменшує продуктивність. Тому додаткова енергія зараз необхідна як ніколи. Тож почнемо тестування, поєднуючи приємне з корисним (і таким потрібним) ?
До речі, була приємно вражена зовнішнім виглядом кейса. Дуже стильно і практично ?
У відгука 1 коментар