nastyushamar
nastyushamar
Знавець
Відгуки nastyushamar
Коментарі nastyushamar
Отримано лайків
10 Like
nastyushamar

COOKER BOX - набір м'ясного на будь-який смак для тестування!

Це мій другий відгук, і він буде стосуватися продукції від інтернет магазину "Cooker - м'яса та до м'яса"!
Інтернет-магазин, до цього тестування, мені був невідомий. Я дуже рада, що маю змогу з ним познайомитись, оскільки тепер вже знаю де купувати смачне м'ясо та смаколики до нього. Особливо, це є актуальним в теперішній час — період пандемії коронавірусу. З безпочною доставкою проблем не виникло. Залишилась задоволена нею, про це я написала у своєму першому відгуку.

Магазин Cooker пропонує нам продукцію чотирьох м'ясокомбінатів, з якими він співпрацює — Київський, Богодухівський, Салтівський та Бердянський. Вибір підтримую, адже купую їх продукцію. Вона якісна та смачна. Тішить те, що є вибір не тільки м'ясної продукції, але можна знайти кетчупи, соуси, кондитерські вироби та бакалею. Тобто, можна взяти усе на смачну вечерю або святковий стіл. Доставка в межах міста Київа - 60 хвилин (залежить від зони доставки).

Мені на пробу/тестування прийшов Cooker Box, в якому були — три види нарізки ковбас (Фінська, Італійська, Венеція), балик Дарницький, ковбаса Президенська та ковбаса Сервелат, пачка Молочних сосисок. Продукція на тестування, мене теж приємно вразила. Смачна, ароматна та з гарним складом інгредієнтів. Мій фаворит – ковбаса Президенська та балик. Дата на продукції була проставлена і вона свіжа.
У пакунку, нас чикав приємний сюрприз — фірмовий магніт від Cooker, який вже зайняв своє місце на нашому холодильнику!
Дякую, На пробу та магазину Cooker за таку можливість протестувати сервіс та м'ясні смаколики!

#naprobuua #naprobuua_відгуки #cooker #naprobuua_cooker
У відгука 0 коментарів
nastyushamar

Доставка від інтернет магазину м'яса та до м'яса — COOKER!

Вчора, мені доставили мій пакунок смаколиків від інтернет-магазину Cooker — магазин м'яса та до м'яса! Розгорнуто хочу розповісти про свої вражання від доставки та роботи магазину.
Хочу одразу відмітити два важливих момента в доставці (на які, часто не звертають увагу):
1. Кур'єри використовують електробайки та велосипеди, що ДУЖЕ важливо - бережуть довкілля та набагато швидше доставляють продукцію, адже не стоять у заторах, як автівки.
2. Кур'єри мають спеціальну форму, шоломи та засоби особистого захисту (рукавички, маска). Продукція лежить надійно, у спеціальному портфелі кур'єра. Вона доставляется у паперовому пакеті, що є плюсом до карми магазину. Кур'єр мені попався дуже привітливий та чемний. Всё чітко та своєчасно! Мені рідко подобається кур'єрська доставка (частенько з цим проблеми), але тут все на тверду 5.
3. Менеджер, який підтвердив моє замовлення, все чітко пояснив, надав інформацію, був привітливим та уточнив всі пункти доставки та часового інтервалу. Інтервал доставки можна обрати під час замовлення на сайті.
4. Для точності мого відгуку, я переглянула сайт інтернет - магазину COOKER. Тут також все на совість. Описи, ціни та меню - все чітко та зрозуміло. Красивий та лаконічний дизайн, легкий серфінг по сайту.

#naprobuua #naprobuua_відгуки #cooker #naprobuua_cooker
У відгука 2 коментарі
nastyushamar

СМАЧНО! ШВИДКО! ЛЕГКО! — ЦЕ З АХА.

Нарешті, я протестувала усі смаколики від АХА і вже можу поділитися своїми враженнями!
У першу чергу, хочу подякувати сайту Nabrobu.ua за таку можливість стати експертом у цьому тестуванні, та моїм улюбленим АХА, за смачну продукцію.
Я вже писала, що з цією компанією я знайома і купую їх продукцію вже більше року. Мої знайомі також. Якщо ви ще не куштували, то обов'язково спробуйте. Особливо я полюбляю їх вівсянки на сніданок та батончики на перекус.
На тестування я отримала - 2 пакетики гречки та 1 пакетик кускуса. Один пакетик гречки я віддала подрузі. Вона була задоволена смаком. Мені теж сподобалось — дуже смачне поєднання грибів та гречки. Гречка відбірна, м'яка та має приємний смак приправи. Від кускуса такіж враження. Швидко, смачно и ароматно. Всього вдосталь. Красивий дизайн и зручна упаковка.
Гранола — це окрема тема. Наскільки, я раніше її не розуміла, бо брала не свою. В АХА мені сподобалось усе. Головне, знайти свії смак та з чим її поєднати. Однозначно рекомендую усе, що тестувала. 10/10 - починаючи з дизайну, закінчуючи складом. Дякую!

#AXA #смакуй_аха #Naprobu_AXA #axaclub #NaprobuAXA #naprobuua #naprobuua_відгуки #снідайправильно #смачнийсніданокАХА

#ТвійденьсмакуєправильнозАХА
У відгука 0 коментарів
nastyushamar

УЛЮБЛЕНІ АХА!

Хочу поділитись своїми першими враженнями. З цією компанією та їх продукцією знайома вже більше року. Полюбляю їх батончики, каші вівсяні на сніданок та гранолу. Гранолу змішую з йогуртом чи сирковую масою. Саме Гранолу Софт з ягодами та йогуртом ще не куштувала. А от, гручку та кус кус вже купувала. Кус кус взагалі мій фаворит, я дуже його люблю, але вперше куштувала саме з томатами та паприкою. Це неймовірне щось! Таке смачне та ароматне. Гречка теж смакота. Для себе я відкрила нові смаки улюблених мною страв (гарнірів та сніданків). Раджу вам теж скуштувати їх. Швидко, корисно та смачно)))

#AXA #смакуй_аха #Naprobu_AXA #axaclub #NaprobuAXA #naprobuua #naprobuua_відгуки #снідайправильно #смачнийсніданокАХА

#ТвійденьсмакуєправильнозАХА
У відгука 3 коментарі
nastyushamar

Влажный корм Purina One Adult

Запах очень вкусный ? сама бы поела ? даже завидую. Очень нравится то, что корм поддерживает здоровье питомца, а самое главное - мочевой системы. Кусочки курицы в соусе с добавлением фасоли. Лакомство уходит на ура ?. Кормом довольны, спасибо!
У відгука 2 коментарі