woman_leon
woman_leon
Новачок
Відгуки woman_leon
Коментарі woman_leon
Отримано лайків
7 Like
woman_leon

Захотілося жити!

Пішов третій тиждень мого тестування Альфлорекса. Мій щенячий захват трохи притих, лишилася радість від легкості всередині ? Днями їздила до села, всі одноголосно сказали, що виглядаю значно краще! Але ж і почуваюся теж!)) Не дивлячись на те, що наїлася фруктів-овочів місцями недостиглих, розпеченого вугілля в кишечнику не відчула ( аж дивно)). Почала більше бувати надворі, навіть пару разів в гості ходила. За весь час прийому Альфлорекса жодного разу не було закрепу чи болю в животі. Живіт, до речі, суттєво зменшився.
Дуже дякую організаторам, що потрапила на тестування!
У відгука 0 коментарів
woman_leon

Альфлорекс працює!

Минув тиждень прийому Альфлорекса. Не буду розповідати всі жахи свого внутрішнього світу, але засобів я спробувала багатенько і, потрібно відзначити, далеко не кожен підійшов саме мені, як правило, дія закінчувалася або вже після третього дня прийому, або через тиждень. Першу капсулу я прийняла натщесерце 19-го і наступного дня вже відчула різницю між "до" і "після", зараз набагато зменшилися больові відчуття, які були хронічними внаслідок запаленого кишківника і запорів.
Є лише одне "але"- здуття миттю повертається після того, як поїм солодощі. Загальний стан покращився однозначно, стала більше рухатися, потроху зникає відчуття хронічної втоми. П'ю Альфлорекс таким чином: як тільки прокинулась випиваю стакан дуже теплої води, тоді водою кімнатної температури запиваю капсулу.
У відгука 0 коментарів
woman_leon

Альфлорекс працює!

Всім доброго дня. Отримала посилочку з Альфлорексом і не відкладала тестування надовго, тим більше, що якраз не їла до того, як принесла посилку додому. Одразу ж ознайомилася з інструкцією і випила першу капсулу. Треба відзначити, що вкладена в посилку картка і рекомендації лікаря дуже доречні та інформативні.
Маю дуже проблемний кишечник, постійні закрепи, аж сьогодні зранку ця проблема вирішилася, і це після першої капсули! Перший результат надихає, жоден з препаратів, які я приймала раніше, не давав такого миттєвого ефекту, а деякі взагалі ніякого ефекту не давали.
У відгука 0 коментарів
woman_leon

Найкраща їжа для малечі Purina One Mini.

Всім доброго дня. З того моменту, коли ми отримали посилочку, і до сьогодні їмо тільки Purina One Mini. Бачу, що є значне покращення з боку ШКТ, шерсть починає виглядати краще, настрій у собаки покращився, що мене дуже радує! Можу сміливо рекомендувати цей корм! Мій пес активний, ситий, я дуже задоволена!
У відгука 0 коментарів
woman_leon

Purina One Mini

Ми в захваті! Я від гарного настрою Челсі, Челсік від смачнюшок, але про все по порядку. Отримала посилочку на пошті і пораділа тому, що корм був вкладений у фірмовий пакет, компанія потурбувалися про зручність транспортування відправлення з пошти додому. Коли принесла додому пакунок, Челсі вже знав, що це для нього. Довелося насипати трохи консерви, яку прислали, Purina One Mini adult з куркою, морквою та зеленою квасолею. Треба сказати, наш хвіст відрізняється перебірливістю в їжі, а тут з'їв весь пакет і просив ще! Складніше нам підібрати сухий корм. Якщо перший раз Челсі ще так-сяк їсть той корм, що тільки купили, то вдруге його вже не нагодуєш тим самим кормом. А Purina One їсть і не оглядається! Доповнюю відгук: Бачу, що значно покращилися робота ШКТ, стан шерсті та настрій! Можу сміливо рекомендувати цей корм!
У відгука 0 коментарів