Іннка
Іннка
Знавець
Відгуки Іннка
Коментарі Іннка
Отримано лайків
0 Like
Іннка
Ми з чоловіком вперше побачиись у суді, а звів нас голова суду. Я проходила практику тоді в нашому районному суді. В перший день моєї практики, голова суду запитав: "Є кавалер?", нащо я відповіла: "Ні.". А він сказав, що знає одного дуже хорошого хлопчика Сашу, і що нам потрібно обов`язково з ним познайомитись. В канцелярії, куди мене відправили працювати, працює мама мого уже тепер чоловіка, і саме вона покликала його до себе по справам. Це був мій день народження, я запропонувала йому торт, а він відмовився. Проте мене це не зупинило і я все рівно пригостила його смачним кусочком торта. Перекинувшись тільки кількома словами і поглядами, мене покликали до судової зали. Коли я повернулася - його вже не було. А ввечері, він сам знайшов мене у соціальній мережі і написав дякую за торт і ще раз привітав з днем народження. В той вечір ми переписувались до самого ранку. Після першого побачення ми більше не розлучались, а через рік одружились. Мій чоловік - моє кохання з першого погляду, моя опора та підтримка, мій герой та захисник, та самий найкращий у всьому!!!
У відгука 0 коментарів
Іннка
Отже, підведу підсумок нашого з чоловіком тестування. Ми поставили гелю Durex наступні оцінки: упаковка - зручна, 5 з 5 зволоження - 5 склад - 5 без запаху - 5 не липкий - 5 не викликає подразнення, алегріїї та інших неприємних відчуттів - 5 приємні відчуття та комформ під час його використання - 5 консистенція - 4 (рідковата, але ми призвичаїлись, та й гелю на довго вистачить) Середня оцінка від нашої сім*ї - 4,875 Отже, тестування було ДУУУУУУЖЕ приємне і пристрасне. Дякую організаторам за довіру і змогу спробувати щось новеньке. Ми з чоловіком і надалі будемо користуватись гелем, іншою продукцією Durex, а також будемо рекомендувати своїм близьким друзям спробувати новинку в інтимному житті.
У відгука 1 коментар
Іннка
Доброго вечора! Продовжу писати відгук, про наш досвід з використання гель-змазки. Хоч гель і рідковатий, проте за кілька разів звикаєш до консистенції і можна точно видавити з тюбика стільки-скільки потрібно. Дуже швидко висихає, але якщо ви сильно збуджені і у вас немає явної проблеми із сухістю, то не буде потрібно відволікатись,щоб знову нанести гель. Після використання не було ні в мене, ні в чоловіка ніяких подразнень, молочниці чи інших неприємних відчуттів. Тож, дякую організаторам тестування за змогу протестувати нову продукцію! Нам з чоловіком двом сподобалось таке тестування))будемо користуватись і надалі,а також хочемо спробувати щось новеньке із продукції Durex.
У відгука 1 коментар
Іннка
Я вже уявляю, які будуть відгуки про це тестування! напевне кожна господиня буде вихвалятись фото страв та десертів, які вона приготує із використанням желатину від Dr.Oetker)) ням-ням, аж слина побігла))) всім успіху у відборі!
У відгука 2 коментарі
Іннка
Вирішила наглядно показати консистенцію гелю-змазки Durex та іншої марки! Доречі, навіть колір відрізняється. Шкода, по відео не можна передати запах. У Durex він відсутній,або я його не відчуваю, а в іншої марки із вираженим запахом (через це більше не користуємось цією гель-змазкою). Нажаль відео не загрузилось(((
У відгука 1 коментар