Ksenia88891
Ksenia88891
Новачок
Відгуки Ksenia88891
Коментарі Ksenia88891
Отримано лайків
5 Like
Ksenia88891

Маска яка підіймає настрій ?

Ця маска не тільки поліпшує стан шкіри, але й підіймається настрій. Після того як її одягла, вона почала піниться. При цьому були відчуття ніби бульбашки напитують шкіру киснем (Вона ні би щіпається і в той же час охолоджує з м'ятою), це дуже прикольне відчуття?. Відчуваєш себе як в дитинстві, коли повна ванна води з піною і ти наносиш її і на лице, і на голову, і все класно! ? Відчувається, як з допомогою маски шкіра дихає. Після умивання було видно, що пори зменшились, шкіра стала чістішою і еластичнішой.
У відгука 2 коментарі
Ksenia88891

Невидимі шовкові рукавички ?

Все не доходили руки написати про крем для рук?. Я спочатку вирішила кілька днів ним користуватися, а потім про нього писати. Зразу звертається увага нв класний, легкий запах кокосу. Бистро починається шкірою, круто зволожує, після не залишає жирної плівки. В мене було відчуття ніби на мені невидимі і невагомі рукавички, які відновлюють і зволожують шкіру протягом кількох годин. Так, як в мене шкіра рук схильна до пересихання я наносила крем два рази на день. Зранку перед виходом на роботу і ввечері перед сном. На рахунок руки були ніби шовкові.? Рекомендую!
У відгука 2 коментарі
Ksenia88891

Легкий щоденний макіяж ?

Вирішила зранку зробити легкий макіяж використовуючи туш, тоналку і пудру з набору. Перевірити як такий мейк витримає сонце, як буде відчувати себе шкіра. Що я вам можу сказати? Я задоволена! В тональній основи легка текстура, так як я не люблю тоналки жирні з щільною основою, приємно було наносити на шкіру, як сироватку яка надає сяйво. Можливо не всім сподобається, тому що, як мені кажиться, він не зможе силь замасковати сильні недоліки на шкірі (як прищі, пігментні плями, веснянки). Так і пудра розсипчаста з приємним банановим запахом, наносилася не обтяжуючи макіяж. Туш подовжила вії, вони стали об'ємнішими. Вона майже не зліпляла вії між собою, не осипалась протягом дня. Макіяж витримав цілий день, не потік, не скатався, а вечері прекрасно знявся за допомогою молочка.
У відгука 9 коментарів
Ksenia88891

Ну що ж поїхали!

Привіт. ?Забрала свою посилочу. Навіть не віриться до я війшла до 100. ? Відкривши коробку, залишилася задоволена, що все добре запаковано і нічого не пошкодилось в дорозі. Попереднім переглядом засобів залишилася задоволена. Здивував приємний легкий запах від пудри - банановий. Буду тестити ?
У відгука 3 коментарі