Posnas
Posnas
Новачок
Відгуки Posnas
Коментарі Posnas
Отримано лайків
0 Like
Posnas
Мені дуже сподобалися дріжджі, тому я вирішила їх докупити для того щоб приготувати смажені пиріжки з м’ясом. Вони підійдуть для випікання і смаження. В цих дріжджі я впевнена, вони не підведуть і спрацюють на 100%.
У відгука 0 коментарів
Posnas
Добрий день. Вибачте, що так пізно пишу відгук. Виявляється система не може вигружати коментарі з декількома фото. Протестувала дріжджі, робила пасочки. Тісто гарно підійшло. Смаку і запаху самих дріжджів не було. Все ідеально. Також знадобився декор, який дуже гарно прикрасив мої пасочки.)))
У відгука 0 коментарів
Posnas
Добрий день. Чому мої коментарі незагружають?. Писала 2 рази величезний коментар з фотографіями а ви їх не виклали. Перший писала 29.04 вечором подивилась, що його нема і написала ще раз 30.04 а його далі нема...
У відгука 1 коментар
Posnas
Добрий день. Я протестувала желатин, робила чізкейк. Все вийшла дуже смачно, нарікань на желатин немає ніяких. Чізкейк дуже скоро застиг, буквально за 1,5-2години все було готово! Я задоволена.) скоро буду тестувати дріжджі. Для чізкейка потрібно: На основу 250 гр. печива 100 гр. вершкового масла ( краще брати більше, дивіться по печиву щоб добре зліпило сь) Сирна маса для чізкейку 500 гр. ніжного некислі сиру 150-200 гр. цукру 2 склянки молока 20 гр. желатину( я брала 1 пакет, мені вистачило) ванільний цукор 1/2 ч.л. Прикрасити чим завгодно, я змішувала малиновий сироп з желатином і покривала тонким шаром. Додавайте різноманітні фрукти) Готується дуже легко. Смачного!
У відгука 0 коментарів
Posnas
Добрий день). Дуже рада, що приймаю участь в цьому тестуванні. Дякую за те, що обрали мене. Скоро почну тестувати і ділитися враженнями!))) P.S. Рецепти які йшли в наборі, дуже класні. Торт «Ніжність» хочу зробити в першу чергу)
У відгука 0 коментарів