lida.oleksyshyn
lida.oleksyshyn
Знавець
Відгуки lida.oleksyshyn
Коментарі lida.oleksyshyn
Отримано лайків
5 Like
lida.oleksyshyn

Піна для ванни «Яблучний штрудель»

Дизайн ураковки супер, ідеально для подарунка на свята. Баночка виготовлена під ялинкову прикрасу.
Запах підійде для зимових вечорів, вона додає атмосфери свята. Запах випічки, кориці, домашнього затишку, тепла.
Коли додаєш у воду, то запах не є різким.
Використання економне, гарно піниться.
Тіло після - шовковисте, м‘якеньке та з легким ароматом.
Однозначно рекомендую.
У відгука 0 коментарів
lida.oleksyshyn

Сироватка з вітаміном С

Користуюсь сироваткою зранку і ввечері перед нанесенням крему. З першого ж використання шкіра помінтно покращилась, стала більш гладшою та бархатнішою. Окремо хочу виділити, запах просто неймовірний♥️
Сама сироватка має дуже зручну склянну та яскраву упаковку з дозатором і захисною кришечкою. Сироватка прозрачна, при нанесенні трошки липковата, але після нанесення крему, всі незручності зникають. Однієї дози мені вистачає, щоб покрити все обличчя, тому можу сказати, що вона економна)
В мене суха шкіра, то добре зволожує.
У відгука 0 коментарів
lida.oleksyshyn

Тортик

Скажу відверто, пекар з мене не дуже, але дуже хотілось випробувати желфікс і желе для тортика.
Для першого разу тортик видався смачним, тільки довго прийшлось помучитись.
Робила для тортика прослойку смородинову.
0,5 кг смородини збила блендером і перетерла через сито, поставила на вогонь додала 5 ст. цукру і чуть більше ніж 1 ст.л желфікс 1:2. Готувала згідно інструкції. Готовий джем перелила в деко і залишила остивати. Остивший джем можна було з легкість перенести на коржі. На смак получився ніжний, кисло-солодкий. Дуже гармонував із сметанково-сирною масою.
Зверху залила тортик желе для тортика, виклала ягідки і заварила желе на основі смородинового компоту і полила по ягідках. Желе остиває дуже швидко і зберігає колір та свіжість ягід.
У відгука 2 коментарі
lida.oleksyshyn

Збитий десерт із желе і бананом

Тепер знаю, що точно буду мати про запас на кулінарній поличці, так це Збитий десерт від Dr.Oetker та парочку желе? Коли хочеться чогось прохолодного та швиденько, то цей пакетик точно виручить????
Всього за декілька хвилин приготувала смачний банановий десертик??
?Ось рецепт:
- Збитий десерт Dr. Oetker
- пакетик безколірного желе Dr.Oetker
- молоко 150 мл
- 250 мл сироп яблучний
- 2 ст. л. води
- 1 банан

??Спочатку підготувала желе: 250 мл. яблучного сиропу змішати із 2 ст. л. води, поступово висипала пакетик желе для тортика і все змішала, поставила на плиту довела до кипіння і через хвилинку зняла.
Підготувала 4 ємкості для подачі десерту, куди нарізала кубиками банан і залила желе. Поки наше желе остиває, збиваємо наш десерт. В глибоку посудину наливаємо 150 мл молока і висипаємо вміст пакетика, збиваємо згідно інструкції, викладаємо наші вершки на желе. Ставимо в холодильник, на 1-2 год. Прикрашаємо і наш десерт готовий до подачі???
?В мене залишилось трошки збитої маси я виклала в чашечку і поставила в морозильну камеру. В замороженому вигляді він також смачний, ніжний і не жирний. Можна подавати з ягодами або з джемом, також дуже смачно. Наступний пакетик так і приготую?

?З висновків: желе дуже легко готується, його можна розчиняти у воді з цукром, у соку, компоті. Розчиняється добре, комочки не утворюються. Дуже швидко застигає ( поки я збивала десерт воно вже застигло). Банан не потемнів навіть на наступний день, зберігає фрукти свіжими.
Тепер про збитий десерт, готується мега швидко, всього за декілька хвилин. На смак ніжний, легкий, не жирний.

Можна багато різних десертів придумувати, від подачі фруктів до тортів.
У відгука 2 коментарі
lida.oleksyshyn

Розпочали тестування Dr.Oetker. Буде багато смаколиків?

Отримали нашу посилочку Dr.Oetker. Дякую сервісу Naprobu за можливість протестувати дану продукцію.
Дуже сподобалось упакування даної продукції, яркість кожного пакетика не дасть пройти мимо в магазині, потішила інструкція на кожній упаковці, що дає змогу з легкістю приготувати смаколики. Також потішив склад і швидкість приготування, особливо желфікс - це справжня знахідка в сезон ягід і фруктів.
Вже випробувала желе для тортика і збитий десерт, в спекотні дні це те що треба??? Збитий десерт також дуже смачний в замороженому вигляді, ніжніший за морозиво? В наступному відгуку поділюсь фотографіями і рецептом смачного прохолодного десерту??
У відгука 0 коментарів