Mariya_VS
Mariya_VS
Новачок
Відгуки Mariya_VS
Коментарі Mariya_VS
Отримано лайків
5 Like
Mariya_VS

Тестування

Отже. Тестуємо трусики трохи більше тижня. До цього брали звичайні підгузки від Pampers. Вони для нас були непогані. Але трусики "зайшли" на відмінно! На дотик м'якенькі. Ризиночка добре тягнеться. Ще й дизайн прикольний) Одягати дуже просто на маленького невловимого крутька. І знімати - прямо на ходу) Хоч ризиночки щільно прилягають, ніде ненатерли. І подразнення не було (з таким уже стикалися). Виклали й фото після ночі. Підгузок повний, але нічого не протікає, і попочка сухенька. Взагалі задоволені на сьогодні Pampers Pants. І дуже дякуємо за можливість випробувати їх)
У відгука 4 коментарів
Mariya_VS

Pampers Pants посилка

Ось і отримали ми з Глібом свою посилочку від Pampers Pants та naprobu у відділенні Нової пошти. Дуже вчасно, хочу сказати. Щойно закінчились звичайні підгузки (цього разу спробували Joy, і звичайним підгузкам Pampers вони значно програють)) Подивились, що є у коробочці і будемо випробовувати) а у коробочці є: 2 пакунки Pampers Pants нашого розміру, вологі серветки великі та маленькі, сумка і буклет. Дуже раді такій можливості, і за це окреме дякуємо!!!) Очікуємо на позитивні враження від тестування!
У відгука 0 коментарів
Mariya_VS

Успішне тестування - сухенька попочка

#naprobuua#pampers#naprobu_відгуки #pampers_вибірмам
Після кількох днів випробування можемо поділитись своїми враженнями. Щодо мінусів. Вони, як на мене, майже відсутні. Немає ризиночки на спині. І, по-друге, коли вже такий круть-верть, то важко одягати підгузок (але це стосується усіх підгузків), з трусиками значно простіше?
І плюси. Підгузки м'якенькі. Ні разу не було попрілостей. Навіть якщо не користуватись Бепантеном. Ризиночки на ножках сидять добре, але не залишають сильних слідів. І дуже приємний той факт, що підгузка вистачає на усю ніч. Навіть якщо багато п'є води. Нічого не протікає.
Взагалі, рада такому тестуванню. Підгузки дійсно дуже добрі. Для нас це гарний вибір!
У відгука 3 коментарі
Mariya_VS

Подарунок від Pampers

Сьогодні отримали з синочком подарунок від Pampers. Вже відкрили, ще не одягали, але точно сьогодні спробуємо. На перший, так кажучи, дотик вони и тоненькі і м'які. Не такі як Premium care, але дуже приємні. Щодо всього іншого, будемо випробовувати.
У відгука 0 коментарів