mary_konnor
mary_konnor
Новачок
Відгуки mary_konnor
Коментарі mary_konnor
Отримано лайків
1 Like
mary_konnor

БІО-БАК: підсумки тестування

Ну що ж, 20денний курс майже пройдено, готова ділитися враженнями)

Взагалі-то, я з одного боку, досить скептична щодо ліків і дієтичних добавок (доказові лікарі пробіотики не вважають за ліки), але точно знаю, що вони діють, наприклад, при прийомі антибіотиків - без пробіотика і з ним прийом антибіотиків це небо і земля)
У моєму випадку тестування припало на середину весни, коли я відчуваю втому, погіршується стан шкіри, волосся, бувають неприємні реакції ЖКТ (наприклад, печія) і часто "приношу" всіляку віруси типу ОРВЗ і мучусь нежиттю. Тому вирішила спробувати оцінити, у першу чергу, як Біо-бак вплине на загальне самопочуття і зокрема стан травневої системи. Що маємо у підсумку:
1. Жодних негативних відчуттів у ЖКТ, хоча були і шашлики, і гостра їжа)
2. Був момент, коли неначе почалася нежить, але наступного дня як рукою зняло)
3. Шкіра-волосся - як завжди, особливих покращень не помітила, але й погіршення теж.
4. Самопочуття - не можу сказати, що прям літала на крилах) Але співпало з дуже активним періодом на роботі, коли було багато "двіжухи". Тому так, я втомлювалась, але не падала з ніг і в цілому пережила цей період в нормальному стані й самопочутті.
Саме тому, вважаю, що Біо-бак своє завдання виконав, окрім того, має ряд переваг, які я однозначно врахую при наступному випадку потреби у пробіотиках:
1) наявність у складі цинку (думаю, саме він вплинув на імунітет і самопочуття
2) м'яка дія (навіть на початку прийому не було якихось несподіваних реакцій з боку ЖКТ)
3) зручніть використання. Лише одна капсулка на добу - це просто МЕГА зручно! В мене вічно проблема, коли треба прийняти 3 пігулки на добу, а тут з ранку випила і забула.
Все це у комплексі залишило досить приємні враження, в цілому, готова при потребі обирати саме цей препарат.
У відгука 0 коментарів
mary_konnor

Перші дні тестування

Вже 5 днів приймаю капсули Біо-Бак. Говорити про якісь результати, напевно, ще зарано, але хочу поділитись першими враженнями, тим паче, що є моменти, які вельми порадували)
По-перше, зручний формат - потрібно приймати лише одну капсулу раз на добу. Мені комфортніше робити це зранку, запиваючи склянкою води - і цілий день тобі не треба турбуватися про прийом. Зручно!
По-друге, маю негативний досвід, коли одразу після прийому пробіотиків не зовсім комфортні відчуття у шлунку. У випадку "Біо Бак" жодних додаткових відчуттів немає - фактично "випила й забула") Тобто, дія м'яка, це радує.
Тобто політ нормальний, буду дивитися на самопочуття та інші показники організму)
У відгука 0 коментарів
mary_konnor

Hell Energy заряджай мозок

Це я, намагаюсь прийти у себе похмурого п'ятничного ранку)) І таки Хелл Енерджі мені в тому допомагав. Усі баночки випиті, думка складена.
Що сподобалось:
- склад. Звісно, я не чекаю, що енергетик буде містити лише натуральні складники, тому наявність вітамінів і мікроелементів - однозначно плюс.
- фруктові смаки. Виноград і яблуко - дійсно смачні, я так і не визначилася,який з них мені більше до вподоби. Фруктовий аромат і присмак приємний, ти отримуєш задоволення, поки п'єш.
- швидкість ефекту. Реально, просиналась і відчувала, що "торкнуло" ще не встигнувши допити банку.
- м'якість ефекту. Це надважливо, і це для мене прям плюс-плюс-плюс)) Тому що раніше будь-який енергетик після декількох годин різко "вирубав", і я відчувала себе більш втомленою, ніж до того. Дії вистачало години на 4, а потім становилось ще гірше. У випадку Хелл Енерджі я навіть не відчувала, коли закінчувалася дія. Випивши з ранку, я спокійно почувала себе весь день, як звичайно, і не відчула жодного різкого переходу.
Ну і, про що хотілося б сказати з боку мінусів.
- шаблонний смак класичного Хелл і хімічний Стронг Фокус. Класичний ну прям такий собі звичайний енергетик, я б не відрізнила його від будь-якого іншого. Стронг Фокус, навпаки, такий собі "ядрьоний", кислуватий, надто насичений для мене.
- ну і другий момент, не таке, що прям мінус, але мене здивувало - я не відчула різниці між звичайним Хелл і з більшою дозою кофеїну. Тобто діяли вони однаково.
У будь-якому разі, швидкий і м'який ефект - це те, що точно буде перевагою, і те, що точно заставить мене про потребі обрати саме Хелл Енерджі)
У відгука 2 коментарі
mary_konnor

Hell Energy - Заряджай мозок!

Залишилось у мене дві баночки) В цілому - свою думку склала. Головне, що енергетик виконує свою функцію на всі сто - вмикає, по-перше, досить швидко - не встигаю допити банку, і вже відчуваю, що воно "торкнуло") По-друге, у нього немає ефекту, який дуже гнітив мене в більшості енергетиків - зазвичай, коли дія закінчується, це відчувається раптово, на тебе просто в момент навалюється втома, і мене просто "вирубає". Так от з Hell на диво цього немає - його вистачає надовго, і закінчення дії я просто не відчуваю. Щодо смаку, то якщо чесно, він типовий для енергетика. Монофруктові мені більш сподобались, ніж класика і Стронг, в останньому трохи є легкий хімічний присмак. Ось якраз залишились яблуко і виноград, тож визначусь остаточно, який з них смакує більше)
Але якщо взагалі - свої очікування енергетик виправдав,у ситуаціях, коли потрібно швидко включитися та залишатися працездатною - однозначно буду тепер обирати його через швидку і м'яку дію.
У відгука 3 коментарі
mary_konnor

Hell energy - заряджай мозок

Забрала сьогодні коробочку з баночками;)
Будемо тестувати, бо віддалений формат роботи на карантині розхитує графік, і саме зараз хочеться спробувати щось нове, окрім звичної кави. Далеко не всі енергетики припадають до душі, тож маю надію, що щось з цього набору точно стане у нагоді)
У відгука 0 коментарів