AleksandraKM
AleksandraKM
Знавець
Відгуки AleksandraKM
Коментарі AleksandraKM
Отримано лайків
11 Like
AleksandraKM

Тестування @cooker.net.ua

Тестування @cooker.net.ua
Я дуже люблю ковбасні вироби. Вже декілька років мій сніданок складає кава і бутерброди. Тож коли мене повідомили, що я потрапила до списку учасників тестування дуже цьому зраділа.
Одразу деякі позиції вже давно з’їдені, але давайте по кожному продукту окремо:
Сосиски Молочні - Це класичні сосиски, приготовані за традиційним рецептом зі свинини та яловичини з мінімальною кількістю додаткових інгредієнтів. Дитині вони одразу сподобалися, тож майже вся упаковка була з’їдена протягом декількох днів. Хоча і я змогла декілька скуштувати.
Балик Дарницкий – мій фаворит для ранішніх бутербродів з кавою. Виготовлений з високоякісної сировини, за оригінальним рецептом з додаванням натуральних спецій. Має щільну текстуру, соковитий смак, з приємним ароматом спецій та копчення.
Сиро в’ялені та сирокопчені ковбваси булли з’їдені за переглядом улюбленого серіалу. Якщо чесно особливо мені сподобалися «Фінська» та «Венеція», «Італійська» буде краще ласувати у піцці.
Сервелат ДСТУ ковбаса варено-копчена – краще пасує для гарячих бутербродах з сиром.
Президентська ковбаса напівкопчена
Соковита ковбаса з нежирної свинини з ароматом кардамону, паприки і часнику. Смак ковбаси підкорює Вас і зачаровує з перших хвилин.

#naprobuua #naprobuua_відгуки #cooker #naprobuua_cooker.
У відгука 1 коментар
AleksandraKM

Cooker - онлайн супермаркет

Друзі! Хочу поділитися із вами новим сервісом @cooker.net.ua.
@cooker.net.ua. позиціонує себе як компанія, що об’єднала чотири м’ясокомбінати із власним господарством. Cooker дає можливість замовити відібрану продукцію прямо з Київського, Салтівського, Бердянського та Богодухівського м’ясокомбінатів і бути впевненими у якості м’яса та ковбаси на всі 100%. Бо вони контролюють виробництво на всіх етапах: від розведення тварин до доставки готової продукції додому.
Тож тепер про все по черзі:
Зручність замовлення. На сайті зібрано доволі великий вибір від докторської ковбаски (знайомої ще із дитинства) до махан. Тож кожний може обрати те, що йому до вподоби.
Мені подобається оформлювати замовлення через інтернет, бо можу його зробити в зручний для мене час.
А ще мене порадувала зона покриття доставки (більшість районів входять в зону, де термін доставки 60 хв після підтвердження замовлення). Саме те, що потрібно, якщо ви раптово дізналися, що до вас приїдуть гості, а ви до 18-00 на роботі і часу на магазин зовсім немає).

Доставка: Якщо замовлення зроблено з 9:00 до 20:00 – 60 хв після підтвердження замовлення
Якщо замовлення зроблено з 20:00 до 9:00 - доставка з 9:00 наступного дня, через 60 хв після підтвердження замовлення
Майже у всі райони замовлення доставляються протягом 60 хвилин (https://cooker.net.ua/shop/delivery/)
Безпека: замовлення доставляють власними кур’єрами, доставляється в термобоксах, які забезпечують оптимальний температурний режим для збереження продуктів харчування.
Якість: Так, все моє замовлення було свіже, для порівняння я спеціально зайшла до магазину і перевірила дати виготовлення на такий саме товар. Продукція @cooker.net.ua була свіжіша, тобто я не хвилювалася за якість товару.
Тож враховуючи все вище сказане, якщо ви є постійним покупцем ковбасних виробів, спробуйте сервіс @cooker.net.ua., впевнена ви не пожалкуєте. А щоб ваше знайомство із сервісом було приємніше, хочу запропонувати вам скористатися промокодом cookerset_8167, що дає знижку 5% при замовленні на сайті Cooker.
Смачного.
#naprobuua #naprobuua_відгуки #cooker #naprobuua_cooker.
У відгука 0 коментарів
AleksandraKM

Вітаємо!

Нажаль, ми не потрапили до списку учасників, але щиро раді за всіх хто прийме участь у тестуванні!
У відгука 2 коментарі
AleksandraKM

Держим лапки :)

Надеюсь нам повезёт, а то у котика уже нет сил даже с ребёнком бороться))
У відгука 8 коментарів
AleksandraKM

Тестування

Отож, прийшов час для того, щоб поділитися нашим досвідом щодо тестування нових підгузків Pampers Active Baby.
В підгузках є свої переваги і є свої недоліки, але давайте про все по черзі:
+вони тоненькі, зовсім непомітні під одягом
+щільні застібки та розмітка на лицьовій стороні дозволяють правильно застібнути.
+доволі лаконічний дизайн

-ЗАПАХ!!! (звернула увагу на те, що інші тестувальники говорили, що аромат невиражений та/або швидко вивітрюється). Особисто я запах відчуваю і досі, запах квітковий і дуже насичений, а в кімнаті можна відчути аромат підгузків навіть через 3-дні після відкриття пачки та періодичного провітрювання приміщення.
-виробник стверджує, що підгузок витримує до 12-ти годин, тобто його можна вдягати на ніч. В моєму випадку нічний сон складає до 10 годин, але коли вдягали на ніч, дитина прокидаєтьс серед ночі з повним підгузком. У хлопчиків дещо інакша анатомія, і тому коли на передній частині підгузок повний, він просто не справляється зі своїм завданням).
- Не дуже висока посадка, активна дитина його може просто стягувати, тим самим він не буде щільно прилягати.
- маленький діапазон у розмірній сітці. Ми отримали підгузки р.5 (11-16 кг) (саме цього розміру ми звичайно купуємо підгузки іншого бренду). Але наш малюк (вага 15.7) дещо крупніший, тож можливо йому краще б були більшого розміру.

Підсумовуючи, хочу зауважити те, що можливо якщо б виробник усунув недоліки та розширив гендерну лінійку (за анатомічними властивостями), ми б продовжували використовувати даний продукт.
У відгука 2 коментарі