alissa7893
alissa7893
Знавець
Відгуки alissa7893
Коментарі alissa7893
Отримано лайків
4 Like
alissa7893

Кус-Кус каша від АХА.

Запарилась каша дуже швидко, як і було написано за 5 хвилин. Добре зварився кус-кус та додатки, однак порція 40 гр. дуже мала, як для мене, навіть на перекус. Згодна з іншими тестувальниками, що спеції та добавки душе перебивають смак самої кащі, і навіть були думки її не доїдати, бо дуже концентрована. Сам кус-кус дуже полюбляю, проте дійсно спецій потрібно, або менше, або окремо, щоб можна було самостійно контролювати їх кількість у каші.

Гарна упаковка, ярка та привертає увагу! Щодо гречаної каші, мені все довподоби, проте порція надто мала, як я писала в раніше.
У відгука 0 коментарів
alissa7893

Попробовала Гранолу

Сегодня на завтрак пробовала Гранолу! Засыпала ее в йогурт из пакетика, по вкусу было нейтрально, когда совсем утопилась в йогурте, некоторые зёрна были безвкусными, но это общее впечатление не испортило. Я бы брала её для завтраков, но попробовала бы подобрать тот самый йогурт к этому вкусу Гранолы. Ягоды дают некую приятную кислинку. Гранолу полностью не раскисает в йогурте, и это огромный плюс среди любых других завтраков! Мне показалось что объема в упаковке маловато, но интересно за какую цену будет такой объем в продаже.
Хочу тестировать дальше)
У відгука 0 коментарів
alissa7893

Перші враження

Прийшла вже посилка, я дуже радію що потрапила до списку тестувальників. Раніше продукцію АХА пробували родиною лише вівсяні каши,тому дуже цікаво затестити ще щось нове! Зазвичай беремо вівсянку у походи і гадаю, що каши у саше теж можуть бути присутні у нашому раціоні - такому, тож теж актуально їх протестити. Набір цікавий, гранолу ніколи не куштувала, планую спробувати із саморобним йогуртом, а кус-кус та гречку взяти на роботу, та поділитись із колегою. Як тільки спробую, залишу відгук! Ще детальну інформацію залишу у своєму інстаграмі @zanoza_light.
У відгука 5 коментарів
alissa7893

Результати!

Результати були, і це сто відсотків. Зараз багато працюю за комп'ютером, пишу дипломну та займаюсь спортом. Тому потрібно багато енергії. Почала його вживати вдень, і до самого вечора була бадьорою! Це мене шокувало, приємно!)
У відгука 3 коментарі
alissa7893

Випила усе!

Усе випила, поділилась навіть із друзями. В мене сформувалися свої фаворити у смаку. Дивитися стала на цей бренд по іншому, з'явилися довіра. Раніше не покупала, тепер буду! А також за цей період вже декілька моїх друзів його купували за моїми рекомендаціями, чому я була рада!
У відгука 2 коментарі