Kate._.Rina
Kate._.Rina
Знавець
Відгуки Kate._.Rina
Коментарі Kate._.Rina
Отримано лайків
24 Like
Kate._.Rina

Підведемо підсумки

Отже, в останній день тестування підсумуємо враження. Це було дуже відповідальне те тування, адже це засіб для манюніх пупсиків, важливо якомога краще та грунтовніше скласти лумку та робити висновки. Мій малюк зацінив крем -як засіб під підгузок на щоденній основі, -пом‘якшення шкіри на колінцях -зняття почервоніння на пошкрябинах -захист від непогоди(наносити за 20-30 хвилин до виходу) Я також знайшла плюси для себе: -добре тане від тепла рук, тому легко розподіляеться -густий, тому не розіллється, не витече -економний - захищає за непогоди Але як же без мінусів. Звичайно ж це суб‘єктивна думка, можливо хтось і не побачить в цьому мінусів: -запах. Не знала куди записати цей пункт, але вирішила додати сюди і пояснити)) запах мені особисто не подобається. Але одразу ж плюс, що він буквально за хвилину вивітрюється і щезає. Ну і все? Дякую, НаПробу, за можливість першими спробувати РеКрем та за інші тестування. Чекаємо ще на щось цікавеньке?❤️
У відгука 2 коментарі
Kate._.Rina

Чекаємооо

Коли ж вже відгуки?? Розумію, що холодильник-це не наборчик косметики або іграшка? але ну тааак вже хочеться почитати та подивитись про враження щасливчиків))
У відгука 2 коментарі
Kate._.Rina

Тадададааам!

4 грудня відмітолося радісною подією! Мій малюк поповз!!!! ?Бачили б Ви як я стрибала? Але тепер з‘явилась нова проблемка... сухі натерті колінця?? Але я ж згадала, що наш РеКрем - не просто крем під підгузок, а ще й зволожує та загоює! І ефект не змусив на себе чекати. Ввечері я намастила ніжки малюка, а зранку вони були м‘якенькі та ніжненькі? отже, пункт «зволоження» - галочка?
У відгука 2 коментарі
Kate._.Rina

Дивимось, торкаємось, нюхаємо)))

Отже, перша прогулянка під захистом РеКрем позаду. Що сказати? Крем дуже густий, але від тепла рук гарно тане та добре розподіляється. Це - плюсик на рахунок економності також. Думаю, що засобу вистачить надовго. Запах "на любителя", нагадує чи то лаванду, чи то ромашку, але не різкий і дуже швидко вивітрюється. Тюбик зручний - можна відкрити/закрити однією рукою (дуже зручно, коли намагаєшся втримати шилопопа) На рахунок саме заявлених властивостей напишу згодом ;)
У відгука 3 коментарі
Kate._.Rina

Отримали посилочку!

Ну що ж! Кремчик у нас. Склад коробочки потішив: буклетики з корисною інформацією, два маленьких зразки (можна віддати подружкам спробувати також засіб) і повнорозмірний крем. Все запаковано, тюбик закритий, з «пломбою». Малий зараз спить, але на другу половину дня запланована довга прогулянка. Тому спробуємо разом. Мама намаже щоки, а малий попку? Вже мазнула на ручку( для виключення алергії, як сказано в інструкції) - все ок! На рахунок попрілостей. Сильних висипань у нас немає. Але у сина на підході верхні зубчики і вже два дні плигає температура. І на вечір під памперсом маємо почервоніння. Тому, думаю, крем буде корисним
У відгука 2 коментарі