pimky11
pimky11
Новачок
Відгуки pimky11
Коментарі pimky11
Отримано лайків
10 Like
pimky11

Найкращі враження від прийому даного вітамінного комплексу

Прийом вітамінів я розпочала два тижні тому. До початку прийому дуже сильно випалало волосся, стан шкіри був не найкращий, постійно упадок сил і поганий настрій. Отримавши на тестування даний вітамінний комплекс, перше на що я звернула увагу що є таблетки та касули з омега-3. Склад вітамінів дуже хороший, таблетки і капсули легко ковтаються, дискомфорту ніякого не викликають. Після початку прийому буквально через тиждень я помітила що в мене стало менше випадати волосся, додалося енергії, стан шкіри став покращуватися. Вона стала більш зволожена та гладенька, покращився загальний стан. Поки що враження тільки позитивні, дуже дякую компанії за можливість прийняти участь в тестуванні.
У відгука 1 коментар
pimky11
Рады что стали учасниками тестирования молочка от NAN. Порадовало качество продукта, герметичная упаковка, мерная ложечка. Отличный состав, нет пальмового масла. Смесь отлично растворяется не оставляя комочков. Малышка пила молочко судовольствием. Оно не вызвало ни аллергических реакций ни проблем со стулом. Продукт рекомендую!!!
У відгука 1 коментар
pimky11
Очень хочу стать участником тестирования, моя плита очень старая, хочется поменять её на индукционную. Марке Electrolux доверяю ну к сожалению пока не могу себе позволить. Покупка по скидке была бы очень хорошим шансом наконец то готовить с удовольствием) Очень жду 7 числа)
У відгука 0 коментарів