Olenka05
Olenka05
Знавець
Відгуки Olenka05
Коментарі Olenka05
Отримано лайків
4 Like
Olenka05

Желфікс

Спробувала зробити джем з желфікс 1:1, цукру використала 1150 гр на 1кг кислих ягід, в мене була порічка. Ягоди перебила в блендері додала желфікс 1:1 від Dr.Oetker з 2 ст.л цукру перемішала, варення додвела до кипіння висипала решту цукру, закипіло проварила +-5 хв розлила в банки просушені в духовці ( вийшло 6 баночок 300г.). Варення вийшло густе і смачне,готувати дуже просто.
#naprobuua #Droetker
У відгука 0 коментарів
Olenka05

Поділилась кашею в саше з хорошою людиною.

Моя хороша подруга - сестричка любить смачно поснідати, але надає перевагу здоровому та легкому харчуванню. Так ось, забігала вона сьогодні в гості, я поділилась з нею пакетиком каші з брусницею, виявилось вона зараз на дієті і дуже була втішена подаруночком, заговорились про різні каші швидкого приготування і вона вже давно задумувалась над покупкою каші швидкого приготування (головне щоб не варити), вона незнала який варіант обрати. Сказала буде пробувати завтра на сніданок. Щиро дякую АХА за таку умову: поділитись кашею в саше з другом!
У відгука 1 коментар
Olenka05

Гранола з ягодами АХА

Смачний і швидкий перекус,без шкоди організму. Мені подобається з морозивом. Плюсом є приємний медовий запах, відсутність барвників та ароматизаторів, натуральний склад ,велика кількість сублімованих ягід, а саме: вишня, чорниця, полуниця. Відчуваються натуральні ягоди.
У відгука 1 коментар
Olenka05

Взнала завдяки тестуванню про батончики АХА

Ознайомлювалась з брушуркою, що була в посилочці прочитала про батончики, обов'язково спробую, впевнена, буде смачно не менше, ніж сама гранола.
У відгука 1 коментар
Olenka05

Смачні сніданки з гранолою АХА

Це дуже смачно. Гранола з горіхами дуже сподобалась, горіхів багато, в міру солодка, смакує як суха так і з молоком непогано,пробувала з йогуртом. Посипала морозиво гранолою, сподобалось найбільше. Як для сніданків ситна, я взагалі не снідаю зранку, але ця гранола змінила моє життя, в майбутньому буду купувати собі на сніданки, і як перекус протягом дня.
У відгука 1 коментар