Anetik3006
Anetik3006
Знавець
Відгуки Anetik3006
Коментарі Anetik3006
Отримано лайків
1 Like
Anetik3006

Альфлорекс® – підтримка чутливого кишечника відгуки

Альфлорекс це чудо! На другому тижні приймання відчула вже результат, відчуваю себе набагато краще !!! Живіт став боліти рідше (незважаючи що зараз в раціоні і абрикоси, і дині) препарат працює, немає ніякого здуття і т.д. Показав себе добре, всім рекомендую !!! І ще по секрету додам то: що після прийому препарату менше стала їсти, напевно шлунок став в норму і це мені дуже подобається !!!! МІЙ ОСОБИСТИЙ ПІДСУМОК : Хороший якісний препарат, допомагає з проблемою роздратованого кишечника, можна брати в дорогу!
У відгука 2 коментарі
Anetik3006

МАЛИНОВЕ ВАРЕННЯЧКО "ЗА ВУХА НЕ ВІДТЯНЕШ"

Спробувала зварити малинове варення!!!!! РЕЗУЛЬТАТ: чоловіка не відірвати від баночки з малиновим варенням, хоч і солодке він взагалі не їсть! А на сніданочок....ммммм......до чаю або навіть до овсяночки! Хоча напевно малинове варення ніяк не можна зіпсувати! Но з додаванням даної продукції це простота приготування, ше більш насиченіший смак та гарна консистенція! Рекомендувала даний товар уже подругам та навіть надала НА ПРОБУ! В подальшому буду купувати для себе та рекомендуватиму рідним і друзям!
У відгука 0 коментарів
Anetik3006

Дуже вдячна за продукцію Dr. Oetker!

Коли я отримала повідомлення з номером декларації від Нової пошти була дуже здивована, оскільки це був мій день народження 30 червня 2020 року! Прийшовши забирати посилку, я не мала уявлення та не знала що в ній знаходиться! Здійснивши розпакування ..... я була вражена! Мені було дуже приємно стати експертом продукції Dr. Oetker ! Хочу спробувати зварити варення, но про це трішки пізніше! Самим перший продукт який я спробувала, це був Збитий десерт, це неперевершено............дійсно смакота та простота приготування! Дякую за такий приємний сюрприз!
У відгука 0 коментарів