Easy4kitchen
Easy4kitchen
Новачок
Відгуки Easy4kitchen
Коментарі Easy4kitchen
Отримано лайків
3 Like
Easy4kitchen

Rich Coconut від Eveline Cosmetics – кокосовий рай для шкіри

2+
Я давно знайома з косметикою від Eveline, але зізнаюся чесно, не користувалася нею, мабуть, років 15-ть. Завдяки naprobu я потрапила на цікаве тестування, від якого отримала безумовну користь. По-перше, для мене бренд Eveline відкрився з нового боку. Цю косметику не тільки приємно використовувати! Задоволення отримуєш вже на початку тестування, від якості упакування, скляної тари для крему та якості тари для інших засобів!

Міцелярна вода якісно знімає макіяж. Я навіть іноді вдень, коли хочу просто освіжити шкіру обличчя, можу піти, й скористатися міцелярною водою.

Крем під очі має ніжну текстуру, гарно поглинається шкірою. А ще, цього крему йде невелика кількість. Тож, мені такого об'єму вистачить на 3-4 місяці точно.

Пінка для вмивання має щільну структуру, м'якенька та приємно пахне кокосом, як і вся косметика цієї серії.
Класно, що це саме пінка і не потрібно її додатково намилювати!

Для того, щоб знайти різницю між двома кремами потрібно трішки більше часу, але готова запевнити, що обидва креми настільки класно поглинаються шкірою, що я за все життя не пам'ятаю жодного крема, щоб так добре поглинався. А я змінила вже багато варіантів! Тож, я користуюся одним зранку, другим увечері. Як я вже писала, скляна тара це багато плюсів бренду!

Я вже рекомендую цю серію і загалом бренд Eveline своїм знайомим та друзям!
У відгука 1 коментар
Easy4kitchen

RICH COCONUT від Eveline

Зволожувальна кокосова міцелярна вода серії Rich Coconut дуже легко змиває макіяж. Я дуже ретельно обираю міцелярну воду, тому що ношу контактні лінзи. І хочу зауважити, що ця міцелярна вода прекрасно підходить для тих, хто як я носить лінзи. А ще міцелярна вода гарно змиває мою вологостійку туш для повік.
Кокосова пінка для вмивання серії Rich Coconut класно піниться та дійсно зволожує шкіру. Скажу відверто, зазвичай я після вмивання ще користуюся тоніком, а вже потім кремом. Але, як вже писала, виключила всі інші засоби. Пінка взагалі не пересушує шкіру. Залишається враження, що я вже використала зволожувальний тонік.
Крем для шкіри навколо очей серії Cosmetics Rich Coconut має легку структуру, шкіра швидко поглинає крем не залишаючи жирного блиску. Я використовувала крем зранку й увечері. За 10 днів я не помітила надто великих змін, але для мене гарним показником є те, що крем повністю поглинається шкірою.
Ультраживильний крем для обличчя серії Rich Coconut я використовувала ввечері. Я не пам’ятаю, щоб моя шкіра так класно поглинала крем, та ще й на ній не залишалося жодного жирного блиску! Я сміливо рекомендую цю серію!
Зволожувальний крем для обличчя серії Rich Coconut здався мені дуже легким, тому я залишила його на ранок. Крем також повністю поглинається шкірою, мені взагалі ця серія дуже добре підійшла. Додатково хочу сказати про скляну тару, для мене це також важливо. А тут як раз все, як бажалося!
У відгука 2 коментарі