Yanusyk_yu
Yanusyk_yu
Знавець
Відгуки Yanusyk_yu
Коментарі Yanusyk_yu
Отримано лайків
11 Like
Yanusyk_yu

Серветки для мам

Що ж, іноді я лінюсь і не змиваю макіяж спеціальними засобами, а користуюсь вологими серветками перед сном. В принципі у мене для цього завжди є пачка універсальних чи яких інших простіших серветок.
І от вирішила я спробувати Pampers aqua Pure. І, чесно кажучи, не очікувала такого результату: буквально половини серветки вистачило, щоби зняти туш, пудру і олівець для брів - з простими серветками для цього іноді і однієї не вистачало.
Так що очищають вони суперово - і практично не мають запаху. Так що певно буду я тепер їх у дитини трішки позичати ?
У відгука 1 коментар
Yanusyk_yu

Трусики - наші нові улюбленці)

Ось і протестували ми підгузники Pampers pants i серветки Pampers aqua Pure.
З брендом наше знайомство пройшло давно, ще з народження, а саме підгузками Pampers Active Baby/Active Baby Dry i серветками, переважно Sensitive.
Щодо підгузників Pampers Pants - перше враження не підвело, все так і є: гарно сидять, легко знімаються і одягаються навіть дитиною (що зручно при дружбі з горщиком), ніч витримують на "ура", протікань не було жодного разу, не натирають (з липучками таке бувало, якщо неправильно одягнути; а все чому? Бо нема тут липучок ?), після їжі тримають гарно, і навіть якщо животик "зголодніє" і "схудне", то все чудово сидить на місці. Липучка гарно фіксує згорнений підгузник.
Серветки Pampers aqua Pure - перше, що "кидається" в очі, ну тобто не в очі, а в ніс ?- у них практично немає запаху. Текстура приємна, легко прибирає різні забруднення - для мене найактуальніше завжди повитирати личко після їжі - легко, просто і без жодних реакцій.
Алергії ні на що не було, як зрештою і на іншу продукцію Pampers, якою, як я вже казала, користуємось із народження.
Дякуємо за нагоду взяти участь у тестуванні.

Маленьку пачку підгузників і серветок віддали на пробу друзям, у соцмережах я вказала кому.
У відгука 0 коментарів
Yanusyk_yu

Ура! Ми знову тестувальники!

І знову ми з донею тестувальники від проекту naprobu❤️
Цього разу нас чекає випробування трусиків Pampers. Підгузками цього бренду користуємось з народження, а саме модель Active Baby.
Давно хотіла їх спробувати, адже у нас зараз важливий етап - початок дружби з горщиком, а знімати і одягати при цьому звичайні підгузки не дуже зручно.
Підсумок першого дня - на разі непогано: знімати-одягати доволі легко, дитина з цим навіть справляється сама, денний сон пройшов успішно ? Так само великим плюсом є те, що їх можна легко розірвати по боках, згорнути і зафіксувати спеціальним стікером, щоби викинути.
Поглянемо, що буде вночі ??

Добра у світі стає більше, коли ми ділимось ним з іншими. І про це добре знають і Pampers, i На пробу, саме тому вони додатково дали можливість спробувати не лише учасникам пооекту, а і їх друзям і знайомим, саме тому малюк наших друзів отримав по маленькій упаковці підгузників і серветок, а також два малюки отримали промокод на знижку на сайті pampik.com.
Далі буде ?

#naprobuua #pampers #naprobu_відгуки #pampers_вибірмам #pamperspants
У відгука 0 коментарів
Yanusyk_yu

Про запас

Все-таки я для себе знайшла прекрасну альтернативу міцній чорній каві (яку я не люблю).
Смак приємний, "хімії" не відчувається ( бо її там і нема), формат упаковки зручний.
Так що заховаю я собі баночку свого фаворита Hell Energy Strong Focus про запас до кінця карантину, а після побіжу його шукати.
У відгука 1 коментар
Yanusyk_yu

Дякую ❤️

Дякую, що обрали мене експертом для тестування ❤️
Що хочу ще додати - я здивована, що у такому напої як енергетик - натуральні інгредієнти, та ще і вітаміни. Вірю, що це так, адже ніяких побічних ефектів я не відмітила!
Фото докарантинне, ми з чоловіком на прогулянці у парку.
У відгука 1 коментар