Mari97
Mari97
Експерт
Відгуки Mari97
Коментарі Mari97
Отримано лайків
41 Like
Mari97

Mari97

Всім привіт сьогодні тестувала желе для торту. Була приємно здивована, до цього постійно користувалася желатином. Мабуть після сьогоднішнього дня більше купляти його не буду? Сьогодні у мене був тортик з бісквітним низом, сметанковим кремом з кавою і желе з малиною? Я використала 2 пакетики желе. Коли його варила дуже сумнівалася в ньому не знаю чому) Змішала його з ягодами, і поставила трохи остигнути? Залила готову суміш з ягодами на тортик і винесла на вулицю. Приємно здивувало те , що в процесі остигання желе зразу почало застигати? Воно гарно втягнуло в себе сік з малини, до того ж мало приємний смак!!! Мені сподобалося всім рекомендую!!!!
+Легкий у приготувані!
+Швидко застигає
+Приємний на смак
+Насичений колір
+З ним приготування десертів на багато швидше, і приємніше
У відгука 0 коментарів
Mari97

Mari97

Всім привіт? Дізнавшись що стала експертом в тестуванні , подумала що нарешті попробую самостійно зробити варення? До цього сама ніколи не пробувала. Дуже люблю черешню і тут мені попала лісова черешня. Ну все вибір зроблено))
1кг лісової черешні
1пакет Желфікс 3:1
300гр цукру , і робота закипіла. Було настільки страшно , щоб не зіпсувати такий продукт)) Але все у мене вийшло , варення всім сподобалося) Наступна партія була на 4 кг ягід)) І все вдалося завдяки Желфікс!! Варення за 3хв? Все просто з DR.Oetker.
Партія на 4 кг зроблена , все супер. Варення густе , навіть не віриться що за такий короткий час 3хв , можна зробити варення неймовірно смачно!!!!! Дякую сайту за таку можливість , а також що підштовхнули до самостійного приготування консервації!!! Моє наступне варення з порічки , думаю що з таким продуктом від DR.Oetker будь яке починання закінчиться успіхом)
У відгука 3 коментарі
Mari97

Mari97

Ми вже досить довго користуємося підгузниками Pampers active baby нам все подобається . Тому залишила відгуки на сайті розетка а також пампік
У відгука 2 коментарі
Mari97

Mari97

Всім привіт ми вже декілька днів користуємося підгузниками Pampers active baby все супер. Єдине шкода що немає індикатора по вологості підгузника , зручно коли можна підглянути повний підгузник чи ні) Вже залишила відгуки на сайті розетка а також pampik!!! Ніяк не можу сфотографувати свою маленьку непосиду в підгузнику постійно кудись тікає))))
У відгука 9 коментарів
Mari97

Mari97

Ми протестували підгузник Pampers active baby. Так як в нас активна дівчинка і деякі підгузники не справлялися із своєю функцією,, не протікають". Pampers нам сподобався вони дійсно не протікають, еластична застібка не давить на тіло, і це великий плюс. В них гарний запах і це нам сподобалося. Оділи на ніч , наша дівчинка не просинається і це проблема в деяких підгузниках до ранку в нас буває що просипаємся мокренькі)) але не в Pampers проснулась сухенька, без попрілостей) Загалом підгузник Pampers нам без сумніву сподобалися і підійшли, будемо далі користуватися
У відгука 4 коментарів