markulchak91
markulchak91
Новачок
Відгуки markulchak91
Коментарі markulchak91
Отримано лайків
6 Like
markulchak91

Нестожен 3

Нам Суміш Нестожен дуже сподобалася! Склад натуральний, без шкідливих добавок: пальмової олії, ГМО, барвників та консервантів.
Подобається ще, що в цьому молочку є унікальні бактерії, завдяки яким у нас налагодилося травлення і стілець став регулярним і м'яким.
Сама суміш розчиняється швидко і без грудочок. Дитина суміш прийняла на ура, їсть з апетитом.Дякую компанії нестожен і на пробу за можливість протестувати
У відгука 0 коментарів
markulchak91

Неймовірний аромат і результат

Гелі для прання Woolite вперше використати вдалось завдяки даному тестуванні. Хочу поділитись своїми враженнями та результатами свого тестування.
Розпочну із флакона: об»єм 900мл, простої циліндричної форми що досить зручно для зберігання та не надто для використання, так як гладкий і з мокрих рук може легко вислизнути. Якщо мати декілька засобів даної марки то зручно що кожен виділений у своїй кольоровій гаммі, до прикладу для делікатних речей ніжно рожевий-це зручно, не потрібно щоразу вичитувати на флаконах.Позаду флакона детально розписано , щодо дозування засобу в мілілітрах, проте складно зорієнтуватись, бо власний ковпачок жодних поміток немає.
Далі, щодо самих засобів: вони дійсно чудово виконують озвучені виробником функції. Гарно відпирає навіть складні забруднення, є ніжним до одягу, запобігає закуйовдженню тканин і нереально гарно пахне. Доречі,гель для прання чорних речей мене дуже здивував,мої старенькі лосіни стали темнішого кольору( результат видно на фото)Використовую як при машинному пранні , так і при ручному. Зазначу , що засіб не шкодить і не сушить шкіру рук.
У відгука 2 коментарі
markulchak91

Ура)

Вітаю учасників хто пройшов)) І звичайно смачного вам)) Чекаємо ваших відгуків,бо для мене цей виробник в новинку
У відгука 0 коментарів
markulchak91

Еххх

Це той момент,коли шкодуєш,що не з Києва)) Моя сім'я залюбки б протестувала такий набірчик)))
У відгука 2 коментарі
markulchak91

Цікаве тестування

Ох...скільки всього я вже пробувала з кремів і професійні,і з масмвркетів))) Шкіра в мене примхлива)) Хотілось би взяти участь у тестуванні,бо порівняти точно маю з чим)
У відгука 1 коментар