Iren87051987
Iren87051987
Новачок
Відгуки Iren87051987
Коментарі Iren87051987
Отримано лайків
8 Like
Iren87051987

Альфлорекс- підтримка чутливого кишечника

Ось і пройшов місяць тестування препарату для чутливого кишечника "Альфлорекс" і хочу поділитися враженнями та відчуттями , які відбулися у мене. Зручно було приймати капсулу раз на день, тому щодного разу не пропустила, результат приємно здивував: зникла печія, важкість у шлунку, зникло здуття та покращилось травлення , зменшились сантиметри на талії, ніяких не приємних сюрпризів не було взагалі.
Ще упаковочку придбала чоловіку , нехай також відчує позитивні зміни, обов'язково буду рекомендувати друзям "Альфлорекс".
Бажаю усім міцного здоров'я!
Дякую за можливість познайомитися "Альфлорекс"!
У відгука 0 коментарів
Iren87051987

Альфлорекс

Перші враження від прийому пробіотика Альфлорекс від Symbiosys - позивні, ніяких неприємних відчуттів не відчула, навпаки , зникла важкість у шлунку, печія, в цілому самопочуття покращилось.
Біфідобактерії , що є у складі нормалізули роботу кишечника та та зменшили відчуття дискомфорту, які були раніше.
Тому й надалі продовжую тестувати препарат і своїми враженнями поділюся з вами!
Усім рекомендую приймати пробіотики для профілактики також.
Дякую проекту за можливість протестувати чудовий та такий необхідний препарат для кожної людини!
У відгука 1 коментар
Iren87051987

Мої враження про косметику Eveline

Почала своє тестування з тканинної масочки для обличчя і була вражена тим який ефект вона зробила, шкіра м,яка, зволожена, свіжа, приємна на дотик. Рідка тональна основа приємно здивувала, зручна піпетка, нанесення легке і невагоме, на шкірі виглядає натурально, була вражена, тому тільки її буду купувати. Пудра просто суперова, на обличчі виглядає природньо, пудрою користуюся кожного дня, тому з упевненістю можу сказати, що ця матуюча пудра ідеальна, а аромат банану це знахідка для мене. Туш для вій підійшла мені, гарний дизайн, зручна щіточка, вії розділені, подовжені і додають об,єму, просто вражена якістю Eveline, як завжди не розчарована! Крем для рук також на вищому рівні, чудово зволожує шкіру рук, не залишає жирної плівки, після нанесення дарує приємне відчуття і просто смачний аромат кокосу і тропічних фруктів! Щиро вдячна за змогу протестувати новинки улюбленого бренду косметики!
У відгука 8 коментарів
Iren87051987
Сашеньке очень нравиться молочная смесь Nan optipro 3, вкусно и полезно!
У відгука 0 коментарів