Nickname
Nickname
Новачок
Відгуки Nickname
Коментарі Nickname
Отримано лайків
0 Like
Nickname

Тестування Бекутан

Отримали і ми свою посилочку! Яскраве упакування не залишить дітей байдужими до коробочки) В середині якої знаходяться стіки, які зручно відкриввти, але дитина сама її не розірве(це важно). Так як є наявність пробіотику, то саше розділено на дві частини. Смак приємний апельсиновий, запах не різкий. Легко п'ється, сама спробувала) Заряд вітамінів на цілий день! Донька стала ще активнішою та обожнює їх приймати, навіть розчаровується, що прийом лише раз на день! Алергічних реакцій не наблюдала та негативних змін, тому отримали лише користь від прийому Бекутан кідс вітс мульти імуно! ДЯКУЮ! (фото окремим відгуком)
У відгука 0 коментарів
Nickname

Благодарю за тестирование!

Подводя итоги, хочу отметить то, что Желфикс- настоящая находка для хозяйки, которая экономит время, сахар, сохраняет цвет продукта и изумительный вкус! Можно наслаждаться полезным и вкусным продуктом! После тестирования Желфикс стал незаменимым помощником на кухне! Приготовила черничный джем и малиновое варенье!Уже планирую ребенку сделать мармелад по рецепту с Ютуба!Загорелась идеями! Спасибо большое !
У відгука 0 коментарів
Nickname

Малинове варення!

Дуже задоволена Желфікс2:1 від тм dr.Oetker! Спробувала приготувати малинове варення) Зазвичай пропорція для варення я роблю 1:1 ,тут я вирішила проексперементувати і добавити 500 гр. цукру. Форму почало тримати після того ,як положила в холодильник. На смак вийшло не занадто приторне, відчувався смак ягід. Шкода ,що фото не передає колір,бо малина була червоного яскравого кольору ! Я сипала лише пів пакетика Желфіксу,бо було мало малини,але можна було і усю пачку ? і не хвилюватись! Найбільше сподобався джем з Чорниці з Желфікс3:1. На майбутнє буду використовувати для консервацій та радити близьким!
У відгука 0 коментарів
Nickname

Підсумок тестування Желфікс тм dr.Oetker!

Ділюсь з вами враженням, щодо Желфікс 3:1 тм dr.Oetker! Довго думала з чим приготувати варення) Вибрала чорницю! Готувала по рецепту з карточки. Порадував час , затрачений на варіння. Зазвичай це дуууже довго,але тут 15 хв. та менше використання цукру (це великий плюс!) Смак неймовірний :легка кислинка чорниці і консистенція джему(добре тримає форму,не розтікається,без додаткового присмаку) ? Забезпечує тривале зберігання без стерилізації ?Для мене Желфікс -це відкриття!Порадила подрузі уже придбати також)
У відгука 0 коментарів