Яся_sky
Яся_sky
Знавець
Відгуки Яся_sky
Коментарі Яся_sky
Отримано лайків
18 Like
Яся_sky

Дякую за подарунок

Багато разів рееструвалась на різні проекти на цьому порталі, але мене чомусь давно вже не обирали як експерта. І так сталось і з тестування підгузків pampers, мене не обрали .
Я дуже була здивована коли мені прийшов лист , де повідомили ,що нам відправили подарунок, я була просто в захваті.
Я маю 3 діток. Найменшому зараз 9 місяців, ми встигли перепробувати вже безліч марок підгузків, але от
pampers з цим карапузиком ми ще не тестували.
Коли прийшла посилка, я дуже була щаслива, тому що виявилось ,що нам відправили велику упаковку 66шт.
Ми почали тестувати. На сьгодні я можу сказати, що pampers класні! Вони дуже гарно тримають рідину і завдяки канальцям немає провисання і це і зручно і естетично виглядає краще.
Ми дуже задоволені , і вирішили для себе, що досить експериментів-ми обираємо pampers!
pampers_вибірмам.
Ще раз дякую naprobu.ua за такий чудовий подарунок!
У відгука 0 коментарів
Яся_sky

Лактазік

Нам уже 2 місяці , коліки це жах для усіх малюків та їх батьків. Лактазік нам сподобався він насправді допомагає зменшити вздуття . У нас ще була проблема із зригуванням , мені здалось, що лактазік трохи зменшив їх кількість . Рекомендую Лактазік!
У відгука 7 коментарів
Яся_sky

Лактазік

Ми приймаємо Лактазік вже 7 днів, нам через 2 дні буде 2 місяці . Можу сказати що поведінка дитини стала спокійнішою . Хоча чесно кажучи дивлюсь, що багато хто пише, що після першого прийому дитина довго проспала . У нас так само я вперше дала Лактазік і мій син заснув на 4 години (вдень) . Так довго він не спить зазвичай. Таке відчуття що туди додають снодійне . Я даю дитині по 8-9 крапель 3 рази на день . Тестуємо далі .
У відгука 5 коментарів
Яся_sky

Лактазік. Скільки разів на день треба давати.

Отримали посилочку , прочитали інструкцію і стало не зрозуміло скільки ж раз його давати на день . Зателефонувала нашому сімейному лікарю вона сказала що треба давати 3 р на день , а не під час кожного годування . На смак приємне солоденьке -синочку сподобалось , а як буде діяти побачимо !
У відгука 2 коментарі
Яся_sky

Лактазік – допомога при коліках у немовлят

Отримали сьогодні нашу посилочку з Лактазіком. Нам 1.5 місяці і вирішення проблеми коліків зараз дуже актуальне . Будемо тестувати і порівнювати
У відгука 1 коментар