Людмила Мальована
Людмила Мальована
Експерт
Відгуки Людмила Мальована
Коментарі Людмила Мальована
Отримано лайків
3 Like
Людмила Мальована

Спробувала кисіль без шматочків фруктів

Отже тестували другий вид киселі, для приготування якого треба трошки більше часу. Але все дуже просто і легко, довести воду до кипіння і додати вміст пакетика плюс цукор за смаком, або підсолоджувач. Консистенція приємна, гарний аромат і смак. В цілому продукт вартий того, щоб спробувати його. Дякую за можливість такого смачного тестування!
У відгука 0 коментарів
Людмила Мальована

Ягідне літо в кружці - киселі від Dr. Oetker

Спробувала усі смаки киселів зі шматочками ягід і фруктів. Плюси: зручна упаковка на одну чашку, швидкість приготування, смак і аромат чудові, прекрасно зігріває в зимову пору, можна хоч на мить поринути у спогади про тепле літо. І все ж хочу відмітити мінус: все ж це не є продуктом здорового харчування, це на 100% швидкі вуглеводи у вигляді цукру і крохмалю. Тому даний напій можна вживати, але іноді і бажано після основного прийому їжі, адже може різко підвищити рівень цукру.
Отже, в якості смаколика рекоменлую спробувати цей кисіль!Швидко, зручно, смачно!
У відгука 0 коментарів
Людмила Мальована

NAN 3 Optipro для малюків від 12 місяців

Завершивши грудне вигодовування в 1 рік і 3 місяці, я вирішила знайти суміш, яка б сподобалась сину і мені. Це вже третя суміш, яку спробували. Нажаль, син не оцінив її смак, всього пару ковтків і все, навідріз відмовляється. Як на мене, дійсно є специфічний присмак і запах. Хоча склад хороший, я для себе відмітила відсутність пальмової олії. Виробник також викликає довіру. Сподобалось зручне пакування. Думаю, що порадила б знайомим спробувати цю суміш.
У відгука 0 коментарів
Людмила Мальована

Питання

Я правильно зрозуміла, беруть участь лише жителі міста Київ?
У відгука 1 коментар
Людмила Мальована

Нестожен 3 для дітей віком від 12 місяців

Перше враження щодо суміші позитивне. Сподобалось, що виробляється в Європі, а значить відповідає європейським вимогам щодо дитячого харчування. Наявність лактобактерій теж плюс, профілактика порушень роботи шлунково-кишкового тракту. Чудово, що в складі немає пальмової олії.
Але є і момент, який мене не зовсім задовільнив. Це мальтодекстрин в складі в досить великій кількості. Ретельно це питання я не вивчала, тому остаточний висновок ще не зробила, але мені потрапляла на очі інформація, що мальтодекстрин - не дуже хороший інгредієнт для дитячої суміші.
Як відреагувала дитина на суміш?Неоднозначно. Спочатку зробив пару ковтків, ніби сподобалось, але більше не захотів. Готувала її йому ще три рази. Відмовляється категорично. Можливо це син такий перебірливий. До слова ми з народження на ГВ, я мала надію його остаточно закінчити і перейти на суміш, але нажаль не виходить. Після першої спроби висипань, дискомфорту у дитини помічено не було. Знаю мам, які купують цю суміш і дитині вона чудово підходить. Тому рекомендую пробувати, дегустувати, читати склад і підбирати суміш саме для Вашої дитини. Можливо і ми таку знайдемо!
У відгука 0 коментарів