VikaPota
VikaPota
Новачок
Відгуки VikaPota
Коментарі VikaPota
Отримано лайків
1 Like
VikaPota

Тестування 2

Довго вагалася, але все таки сьогодні вирішила приготувати апельсинове варення. Ніколи його не готувала, тому вирішила повністю дотримуватися рецепта, який прийшов разом з Желфіксом. Тільки апельсинів взяла трішки менше і, відповідно, всього іншого також. Переживала, що щось не вийде, але вже в процесі приготування зрозуміла, що з Желфіксом неможливо помилитися) Експеримент вдався! Варення вийшло цікавого кольору, сподіваюся на смак буде чудове))
У відгука 0 коментарів
VikaPota

Дегустація

Сьогодні вирішила продегустувати своє яблучне варення)) Смакота!!! По-перше, воно трішки загустіло, що мене порадувало, по-друге, смак неперевершений)) в міру солодке, так як я люблю)) можна намазувати на хліб, з млинцями також дуже смачно)) Дякую Желфіксу за такий чудовий експеримент, зекономлений час та смачне варення))
У відгука 0 коментарів
VikaPota

Процес тестування

Нарешті дійшли руки приготувати варення. Так як сезон майже всіх фруктів закінчився, вирішила зробити яблучний джем. У пригоді став рецепт, який прийшов разом з набором для тестування. Для приготування взяла 1 кг яблук. Яблука промила, порізала невеликими кубиками. Висипала їх у каструлю, додала 2 стакани води та трішки кориці для смаку. Потім змішала Желфікс 3:1 разом з 2 ст. л. цукру, висипала цю суміш до яблук. Почекала, поки все закипить, весь цей час помішуючи, та додала ще 350 г цукру. Залишила кипіти на слабенькому вогні ще 5 хв. Зняла піну. Потім зняла з вогню, розлила в баночки та залишила в перевернутому стані догори дном на 5 хв. Сподобалось, що процес приготування варення пройшов швидше з Желфіксом, ніж при звичайному приготуванні. Ще не куштувала, але збираюся найближчим часом. Потім напишу відгук.
У відгука 0 коментарів
VikaPota

Отримала посилочку Желфікс!

Сьогодні отримала посилочку! Була приємно вражена)) В комплекті: 5 пакетиків Желфікс та 3 пакетики Pikant fix, наклейки на баночки, рецепти та інструкція до тестування. Починаю тестування!
У відгука 0 коментарів
VikaPota

Нарешті!!!

Ура!!! Вперше беру участь у проекті)) Чекаю з нетерпінням на посилочку))
У відгука 1 коментар