Lesly11
Lesly11
Новачок
Відгуки Lesly11
Коментарі Lesly11
Отримано лайків
0 Like
Lesly11

Техніка Beko

Особисто я участі в даному тестуванні не беру, але хотілось би ознайомитись з відгуками . Сподіваюсь тестувати будуть ті, хто максимально зможе за виділений на це час випробувати різні режими та можливості приготування. Приміром, цікаво було б почути відгуки професійних кондитерів, які щодня і по-різному, використовують духову шафу.
У відгука 1 коментар
Lesly11

Збитий десерт

Коли ну дуже хочеться смачненького, а часу обмаль, в пригоді стане Dr.Oetker. Фруктів зараз не бракує, тому щоразу можна пробувати десерт в поєднанні з різними, як солодкими, так і з кислинкою. Ну а ми взяли персик та банан, виклали їх порізаними на невеликі кусочки в креманки, а зверху- десерт. Десерт нагадує смак збитих вершків, але на відміну від них немає підстав переживати, що він сяде, не вийде. Отож - це безпроїграшний варіант смачного літнього вечора. Головне - завжди мати на кухні запас Збитого десерту від Dr.Oetker.
У відгука 0 коментарів
Lesly11

Желфікс 2:1

Хотіла б поділитись результатами тестування Желфіксу2:1.
Використовувала його, готуючи варення «Королівське», або ще його називають- «Асорті». До складу входять чорна та червона смородина, малина та апельсин. Джем застиг дуже добре, при тому, що ягід було трохи більше, аніж кілограм на один пакетик. Цукру давали теж трохи більше, з огляду на те, що червона смородина досить кисла. Результатом, звичайно, задоволені, його можна побачити на супровідних фото, де навіть тримаючи тарілку перевернутою стоячи, воно не розтікається. Залишається лише сподіватись, що щось із цієї смакоти залишиться до зими.
У відгука 0 коментарів