Виктория Довганюк
Виктория Довганюк
Новачок
Відгуки Виктория Довганюк
Коментарі Виктория Довганюк
Отримано лайків
5 Like
Виктория Довганюк

Гарна продукція

Дуже подобається продукція цієї фірми. Все дуже якісне і в надійному пакуванні. Киселі, щоправда, ще не куштувала. Буде дуже цікаво взяти участь) Чекаю результатів з нетерпінням.
У відгука 0 коментарів
Виктория Довганюк

Тестування суміші NAN 3 OptiPRO

Гарна суміш. За час тестування суміші ми відмітили ряд переваг, а саме:
1. Суміш має гарний запах і смак, дуже подобається дитині.
2. Має чудовий склад, повністю відповідає віковим вимогам дитини.
3. Не викликає алергічних реакцій і проблем з травленням ( навіть нормалізує, зважаючи на те що в дитини прорізуються зубки і викликають дискомфорт, в тому числі-травлення)
4. Має чудову упаковку, якою зручно користуватися і зберігати суміш.
У відгука 0 коментарів
Виктория Довганюк

Purina ONE Mini мой отзыв

Здравствуйте, хочу поделиться с Вами своими впечатлениями о тестирование корма Purina one mini для маленьких пород собак весом до 10 кг. Лично мне корм понравился сразу, во-первых упаковка хорошо закрывается (и дизайн упаковки очень красивый). Во-вторых корм хорошо пахнет, кусочки маленькие и приятные на вид, и состав тоже очень хороший. Моему песику корм тоже понравился, ел с удовольствием, и даже немного поправился))))) за весь период тестирования аллергических реакций не было. Спасибо за возможность протестировать такой замечательный корм)
У відгука 0 коментарів
Виктория Довганюк

Получили набор для тестирования

Посылку получили, все соответствует описанию, красиво упаковано)корм хорошо пахнет, нет неприятного запаха, как это иногда бывает, корм мелкий, что очень подходит для маленьких пород собак. Сегодня начнем тестировать)))спасибо за такую возможность )
У відгука 0 коментарів
Виктория Довганюк

Гранола та каші АХА

Особисто я ще не куштувала цю продукцію, але дуже хочу спробувати(особливо із горішками). А от мій чоловік справжній шанувальник каші в саше АХА. Дуже хочеться здивувати коханого чимось новим)
У відгука 2 коментарі