Wolfweta
Wolfweta
Знавець
Відгуки Wolfweta
Коментарі Wolfweta
Отримано лайків
6 Like
Wolfweta

В приємному очікуванні)

Побачила себе в списку, вже з нетерпінням чекаю на посилку і солодкі сни. Бажаю усім продуктивного тестування!
У відгука 0 коментарів
Wolfweta

Результат

Сьогодні закінчилося моє тестування цього крем-гелю для шкіри навколо очей. Користувалась ним двічі надень весь цей час після його отримання. Вистачило більше як на три місяці. Значного ліфтинг ефекту не побачила, незначний результат є лише в перші години після використання, але для оточуючих непомітний. Кремова текстура гарно поглинається шкірою трохи змінює колір темних кіл на світліший, з невеликими набряками нажаль не допоміг. Гелева текстура мені не сподобалась, дуже довго поглинається шкірою та трохи залишає липкий шар.
Загалом не поганий бюджетний крем, рекомендувати можу тим хто хоче спробувати щось нове, але без великих надій на результат.
Мінус це його форма, пальцями без нігтів важко набирати потрібну кількість, та і в загалі лізти в крем руками це порушення гігієни.... Але тестувала так як було надано. І сама через це, я його купувати не буду. 26 лютого і мене закінчився гель, через те що не має чим відміряти. Ще 15 днів користувалась лише кремом. Краще мав би форму тюбику.
У відгука 0 коментарів
Wolfweta

Ароматна піна для ванни

Вже давно я щось не купувала піну від avon, навіть забула які в них чудові та різноманітні аромати. Дякую naprobu та avon за можливість випробувати піну з запахом ванілі та інжиру!
Дуже зручна та гарна новорічна форма, легко тримати в руці та гарно виглядає стоячи на поличці.
Консистенція піни добра, не густа та не занадто рідка, під струменем води швидко піниться. З цією піною відпочивати та розслаблятися набагато приємніше.
Ароматна піна в гарній формі, завжди чудовий варіант на подарунок.
У відгука 2 коментарі
Wolfweta

Цікаве поєднання гелю та крему

Два тижня тестування прошли дуже швидко та з чудовими результатами! Поєднання гелю та крему в одній емкості дуже зручно. Гель для верхньої повіки найкраща консистенція, а крем те що треба для нижньої.
З
Вже за декілька днів тестування відчула результат: маю нависаючу повіку і гель трохи її підтягує; крем врятував мене від темних кіл та ранкових набряків! За низьку ціну ця система просто бомба! Швидко поглинається шкірою, не залишає після себе відчуття стягнення та не скочується.
Застосовую два рази на день і маю надію що по закінченню баночки результати будуть ще краще!
Сам крем та гель дуже чудові, але є недолік у формі упаковки. Було б краще не лізти туди пальцями. Додати до упаковки маленький шпатель, або зробити форму з дозатором.
У відгука 0 коментарів
Wolfweta

Моє перше тестування

Дякую порталу за можливість протестувати засоби Avon. З цією компанією знайома вже давно, але не з усім асортиментом. Пінки для ванни в них завжди дуже ароматні! Тестую новий для себе аромат пінки та крем для шкіри навколо очей! Всім гарних результатів тестування)
У відгука 0 коментарів