Osya
Osya
Знавець
Відгуки Osya
Коментарі Osya
Отримано лайків
3 Like
Osya

Неймовірна смакота!

Кажуть блискавка двічі в одне місце не б'є, але я як завжди особлива. Серед такої великої кількості претендентів мене вдруге обрали для дегустації продукції від Dr.Oetker Ukraine від проекту Naprobu. Цього разу дегустую порційний кисіль та кисіль на 4 чашки. Що ж для мене пробувати такий кисіль - це вперше, раніше такий не смакувала, тому досвід цікавий. На смак - дуже смачненький кисіль, ще й з шматочками фруктів та концентрованим соком у складі. Спробувала всі і дуже смакували, навіть вибрати не можу один єдиний, всі смачні.
У відгука 0 коментарів
Osya

Дуже смачне відкриття - Збитий десерт від Dr.Oetker

Думала ще буде достатньо часу щось придумати цікаве, а вийшло що дуже швидко час пролетів, тому тестую Збитий десерт як експрес десерт - він пройшов таке тестування на відмінно. 10 хвилин похід в магазин за молоком , 5 хвилин почистити вишні від кісточок і 5 хвилин збити десерт. Із вишнями просто неймовірно смачно виходить - вишні кислі, а десерт солодкий ( за смаком трохи схоже на морозиво що розтануло). Цікаво буде поекспериментувати із цим десертом, дуже подобається що його швидко готувати.
Ще була спроба приготувати моє улюблене желе - із творогом та вишнями. Смак не звичний, воно не схоже на желе із желатину, але дуже смакує.
У відгука 2 коментарі
Osya

Желфікс -

Желфікс - потрібний кожній господині, яка любить джем і не хоче варити дуже довго варення. Готувати джем дуже просто: варити фрукти із цукром (1:1) та желфіксом потрібно лише 3 хв, як результат більшість корисних речовин залишиться в банці на зиму.
Варила я два джеми - із смородини та з вишень. Всі господині знають, щоб зварити із вишень густе варення, потрібно дуже довго його варити, однак із Желфікс з пектином із цитрусових я це зробила дуже швидко. Результат мене дуже порадував, адже я дуже люблю вишневе варення, яке додаю до домашнього сиру.
Дякую сайту Naprobu та торговій марці Dr.Oetker за цікавий і корисний досвід!
#naprobuua #DrOetker #naprobuua_DrOetker #DrOetker_желфікс #naprobu_відгуки
У відгука 0 коментарів
Osya

Желфікс Dr. Oetker – має бути в кожної господині.

Відкриття чого нового та корисного для себе - то завжди цікавий досвід. Беру участь у тестуванні продукції Dr.Oetker від Naprobu Отримала цілу коробку продукції для тестування: желфікс, желе для торта, збитий десерт.
Першим я варила варення зі смородини, яке дуже корисне я його люблю до домашнього сиру. Так як це була перша спроба, т оя уважно прочитала інстуркцію і все додавала як написано на пакети: 1 кг смородини, 1 кг цукру. додала Желфікс з пектином із цитрусових, варити всього 3 хв, дуже швидко і зберігаються вітаміни. Коли варення трошки вистигло я була дуже рада, що воно стало як джем, можна було ножде різати.
Друга моя спроба була із вишнями, я їх дуже люблю, але щоб із них зробити варення, потрібно варити їх дуже довго і кілька днів, та із Желфікс я все зробила дуже швидко.
Загалом я немовірно задоволена експериментом і всім рекомендую Желфікс для приготування джему.

#naprobuua #naprobuua_DrOetker #DrOetker_желфікс #naprobu_відгуки
У відгука 4 коментарів