Borovets
Borovets
Новачок
Відгуки Borovets
Коментарі Borovets
Отримано лайків
0 Like
Borovets

Доповнення до відгуку

Ось і позаду вже декілька днів прийому бекутану. Результат хороший - перше це - нормалізувався стілець, зявився апетит да і дитина стала жвавішою. Тому моя позиція - бекутан це чудові вітаміни які необхідні нашим сонечкам , для зміцнення імунітету та організму. Тому якщо вашим діткам не вистачає вітамінок - обовязково спробуйте бекутан.
У відгука 0 коментарів
Borovets

Бекутан тестування

Два дні тому забрали посилочку з нашим бекутаном на тестування. Дитині 6 років але з харчуванням у нас трішки погано , ми не все їмо особливо фрукти та овочі де вітамінів багато, тому доповнити організм вітамінками бекутан в самий раз. Він хороший тим , що йде порошком , який легко розчинити у будь-чому, що любить пити дитина. Запах і смак приємний. Тому будемо пити))))і звичайно доповнимо відгук результатом нашого тестування.
У відгука 0 коментарів
Borovets

Bekutan вітамінний комплекс

Вчора отримали коробочку бекутана на пробу. Сьогодні починаємо тестувати. Запах і смак приємний. Дуже зручно розводити у водичці, соку чи йогурті. А оскільки дитина до їжі не дуже то заміна така вітамінів чудова. Комплекс включає в себе велику групу вітамінів. По завершенні тестування напишемо ще відгук.
У відгука 0 коментарів