najtingalo
najtingalo
Знавець
Відгуки najtingalo
Коментарі najtingalo
Отримано лайків
14 Like
najtingalo

БіоБак пробіотики - підсумок

Нещодавно перехворіла, організм геть ослаблений, звісно необхідно відновитися.
Звернула увагу, що БіоБак рекомендовано вживати для відновлення організму після перенесеної хвороби. "Те, що треба",- подумала я і почала пити.
1 капсула на день перед сном. Курс 20 капсул. Картонна коробочка містить 2 блістера по 10 капсул у захисній оболонці.
Що сказати? Крила у мене не виросли, та стан відчутно покращився. Нормалізувалося травлення, зник дискомфорт у кишківнику, покращився стан волосся та нігтів. Ще виробник (а це "Тернофарм") обіцяє зміцнення імунної системи. Перевірити не можу, та сподіваюсь, що так і є.
В інструкції написано, що це унікальна комбінація 15 штамів корисних молочнокислих бактерій і цинку.
До речі, може застосовуватись разом із антибіотиками й усуває неприємний запах із рота.
Моєму організму сподобалось, тому рекомендую.
#naprobuua #naprobuua_біобак #біобак #naprobu_відгуки #біобак_відгуки
У відгука 0 коментарів
najtingalo

Біо Бак

Дякую naprobu за можливість протестувати новинку. Місяць тому я перехворіла на covid, тому шукала шляхів покращити своє здоров'я, пила різні вітаміни: C, D та цинк. А от про пробіотики чомусь не згадала. Добре, що прочитала інформацію про тестування і про БіоБак. Зацікавилася і вирішила спробувати. Треба ж допомогти організму пережити наслідки хвороби! Спочатку дію пробіотика не відчувала, та потім покращився загальний стан, зник дискомфорт у животі. Мені ще 1 пігулка залишилася - обов'язково напишу, як закінчу повний курс.
У відгука 0 коментарів
najtingalo

Cooker ковбаска

І знову я дегустую продукцію в якості експерта? На цей раз це продукція інтернет-магазину м'яса та м'ясної продукції Cooker.
Доставка. Спочатку менеджер чомусь не міг мені додзвонитися, та потім додзвонився. Від дзвінка менеджера до дзвінка у наші двері пройшло рівно 40 хвилин. Швидко і зручно! Я б у сусідній магазин довше ходила?
На сайті cooker.net.ua можна замовити м'ясо, ковбаси, бакалію, молочку, кондитерські вироби. Для дегустації прислали набір ковбас, сосиски, балик. Доставка напряму від виробників, тому усе дуже свіже і якісне. В основному виготовлене Салтівським м'ясокомбінатом, балик - Богодухівським. Сину найбільше сподобались молочні сосиски, сказав, що дуже ніжні. Мені смакувала Президентська ковбаса зі шматками м'яса (до речі, давала її сину в бутербродах у школу), чоловіку - балик?
Фасовка сирокопченої ковбаси з м'яса птиці зручна для сервірування стола для гостей☝️
А ще нам поклали магнітик Поросятко з QR кодом. Навів телефоном на магнітик і незчувся, як уже замовляєш із сайту усілякі смаколики??
Чи задоволена якістю сервісу та продуктів? Так. Чи буду рекомендувати родичам, друзям, знайомим? Так.
У відгука 2 коментарі
najtingalo

Cooker

Сьогодні отримала доставку від магазину Cooker кур'єром.
Що по доставці? По-перше, одразу після оформлення замовлення на сайті я отримала смс, що заявка прийнята. Але пройшло 2 години, а мені ніхто не зателефонував і не привіз (на сайті пишуть, що привезуть протягом 60хвл).
Я їм подзвонила. Перепросили, сказали, що кур'єр мені не додзвонився (хоча я чекала, й обидві лінії були вільні), обіцяли сконтактувати нас. Потім набрали мене через 15 хвл, перепитали адресу і обіцяли привезти товар. За 40 хвилин від останнього дзвінка кур'єр подзвонив у мої двері.
Думаю, якби не та заминка, доставка була б швидшою.
Від сьогодні починаємо тестувати-дегустувати?
У відгука 0 коментарів
najtingalo

Закінчення тестування Dr.Oetker

Хочу подякувати ініціаторам тестування за організацію! За оформлення посилки, за можливість прикрасили свої баночки з варенням наклейками. Було дуже приємно!
І звичайно уся продукція була "на висоті", що дуже потішило не лише мене, а й тих, кого пригощала?
Особлива любов - то Збитий десерт. Лише молоко та пакетик Збитий десерт = дуже смачний десерт, який може бути і самостійною справою, і використаний для прикрашання тортів, тістечок, кави, морозива.
Неодмінно й надалі користуватимусь продукцією Dr.Oetker❤
У відгука 3 коментарі