Wow
Wow
Експерт
Відгуки Wow
Коментарі Wow
Отримано лайків
13 Like
Wow

Dr. Oetker

Ура! Хорошо новина. Нове тестування ще й від улюбленого Dr. Oetker. Сподіваюсь пощастить й увійду до списку )
У відгука 0 коментарів
Wow

Творопиш, або як почати їсти сир

Ніяк не можу привчити себе їсти сир. Знаю, що дуже корисний і потрібний для організму. Вже й чимало запіканок перепробувала, тільки всі вони навпаки відштовхували. І тут з'являється творопиш.
Готувала за рецептом на звороті зі своїми кориктивами. Додала горішки. Ванільний цукор не додавала, бо в моїй сім'ї не всі його люблють. З цим я не прогадала. Запах і так було чутно. Переживала за цукор, щоб була вміру солодка. Якраз вийшло все як слід.
Запіканка вийшла ніжна, смачна, усім сподобалась. Плюс до всього легко готувати.
У відгука 3 коментарі
Wow

Гарячий шоколад Dr. Oetker

Поки в духовці сирна запіканка поговоримо про гарячий шоколад. Найперше з чого почала і перше, що закінчила тестувати був гарячий напій.
На календарі вже зима, за вікном морози, а мене гріє гарячий шоколад від Dr.Oetker.
Протестувавши всі смаки перевагу отримав гарячий шоколад зі смаком лісового горіха. Мабуть через те, що дуже люблю горіхи. З ромом сподобався найменше.
В даних продуктах знайшла тільки плюсы: просто й швидко готувати, приємний смачний смак і не дуже солодкий(думала, що буде набагато солодкий) . Останнє мене дуже порадувало.
У відгука 5 коментарів
Wow

Тірамісу без хлопотів

Готува легко, швидко, із великим задоволенням. А як справа дійшла до приготування крему була розчарована. І все через склад.
Для даного десерта спекла печиво савоярді. Крем робила за рецептом на звороті без додавання вершків, щоб десерт був легкий. Десерт робила стандартним, без всяких експериментів, для того, щоб краще оцінити сам крем. Тірамісу всім сподобався.
Крем смачний, легкий, але дуже засмутив склад. Останнім часом особливу увагу приділяю складу . Через що більше використовувати не буду.
У відгука 0 коментарів
Wow

Пакунок щастя. Розпаковка Dr. Oetker

Вчора отримала довгоочікувану посилку. Радості не було меж.
В дома бажаючих протестувати було чимало, особливо гарячий шоколад.
В посилці крім очікуваного знайшла загадковий пакунок "Х".)
В пакунку були силіконові форми улюбленого жовтого кольору ?
Оскільки посилку отримала пізно ввечері тестування перенесла на ранок. Перше, що спробувала гарячий шоколад зі смаком лісового горіха.
Легко готувати, смачно і що мені дуже сподобалось це те, що не дуже багато цукру.
Дякую за можливість долучитися до даного тестування?
У відгука 4 коментарів